Inna este o cantareata de muzica dance si haus in plina ascensiune. Dupa debutul din 2008 a cucerit pozitii tot mai bune in clasamentele de specialitate si un public tot mai larg.

Elena Alexandra Apostoleanu (Inna) s-a nascut la 16 octombrie 1986 in Mangalia. Nu se cunoaste ora de nastere, dar totusi, din perspectiva astrologica avem numeroase elemente ce pot fi studiate.

Nativa Balanta, cu Luna in Berbec si Venus conjuncta cu Mercur in Scorpion, Inna este calda, simpatica, fermecatoare, rafinata, mondena, talentata, sentimentala, echilibrata, lucida, imaginativa si uneori impulsiva. Marte in Varsator ii da multa energie, forta mentala, inspiratie si originalitate, dorinta de a ignora traditia pentru a deschide noi drumuri. Iar Chiron in Gemeni impune valorificarea aptitudinilor si talentelor, adoptarea unei viziuni inovatoare, mediatizarea ideilor sau a propriei imagini.

Desi nu cunoastem momentul precis al nasterii sale si ascendentul putem spune ca personalitatea sa este, la modul general vorbind, un amestec a trei simboluri astrologice: apa, foc si aer – emotie, actiune, comunicare.

Inna este o personalitate careia succesul i-a adus atacuri si atitudini ostile din partea presei sau a colegilor de breasla. Pentru ea – la fel ca pentru multi alti romani – aprecierea a fost confirmata mai intai in strainatate (Uranus in Sagetator sextil cu Soarele) si apoi la ea acasa. In timp ce in strainatate castiga inimile a milioane de fani, in tara sa era criticata pentru tinuta sau problemele cu exprimarea in limba engleza (Luna Neagra in Gemeni). Inna este invidiata pentru tineretea si frumusetea sa, pentru performantele atinse, pentru popularitatea pe You Tube si castigurile financiare.

Steaua norocoasa a Innei este Spica, situata la 23 grade in Balanta, deci in conjunctie cu Soarele natal. Acesta stea fixa este considerata de catre astrologi ca aducatoare de succes, renume, reusite durabile, sanatate foarte buna, bogatii, fericire; da talente artistice si in special muzicale, un comportament dulce, seducator. Aspectele negative ale acestui astru stralucitor sunt mai putin activate in cazul celebrei artiste deoarece exista putine aspecte negative; si totusi, trebuie sa mentionam anumite situatii in care inocenta sa este rasplatita cu nedreptate si posibila sterilitate.

Desi nu dorim sa-i desconsideram meritele, trebuie sa remarcam aspectul de trigon dintre Venus si Jupiter (Micul benefic si Marele Benefic) care ii va aduce Innei foarte mult noroc si bogatie pe parcursul vietii.

Pozitia Nodului Nord in Berbec permite sa intelegem incarcatura karmica a persoanei sale si directia acestei vieti, esenta si dezvoltarea ei, adica destinul. Se pare ca in vietile trecute a fost dependenta de cei din jur si a invatat sa coopereze, sa relationeze, sa pastreze armonia si echilibrul emotional. In aceasta viata va trebui sa-si foloseasca abilitatile in actiuni indraznete si independente, sa-si dezvolte increderea in sine si calitatile de conducator. Doar bazandu-se pe propriile forte si acceptandu-si responsabilitatile va obtine sentimentul implinirii pe care il cauta. Este necesar in primul rand sa-si cunoasca posibilitatile si limitele, sa se descopere pe sine si sa se exprime cat mai natural si spontan, sa initieze actiuni novatoare, sa aibe initiative, sa fie lider. Este bine sa-si urmeze impulsurile, sa ia decizii in mod intuitiv, nu pe baza unor rationamente logice. Luna in Berbec o inzestreaza cu indrazneala, energie si o gandire independenta.

Exista la ea si o sensibilitate accentuata fata de anturaj si armonia din jur, o nevoie de echilibru in toate relatiile de orice natura ar fi ele.

Din perspectiva zodiacului chinezesc, ca Tigru de foc, Inna pare o persoana dinamica, excentrica, orgolioasa, plina de pasiune, inflacarata si optimista, cu simtul umorului. Ii place sa traiasca intens viata, se straduieste sa-si construiasca o imagine stralucitoare, sa fie la inaltime in orice situatie, sa-si depaseasca limitele. Are puterea de a sensibiliza si emotiona, de a stimula entuziasmul unor grupuri mari de oameni.