Sagetator si ascendent in Sagetator

Pana pe 23 noiembrie vor simti nevoia analizarii directiei de evolutie si a scopurilor urmarite, recunoscandu-si greselile si cautand cele mai bune mijloace de actiune.

1 noi. vor simti insatisfactii la locul de munca, lipsa de apreciere a celor din jur.

2-3 noi. starea de spirit se schimba in bine, devin mai activi, mai prietenosi, mai cuceritori, preocupati de evolutia propriei persoane.

4- 6 noi. au nevoie de noutate, planuiesc unele schimbari care sa le aduca satisfactii fie in ceea ce priveste imaginea lor (imbracaminte, coafura etc.), fie sa demonstreze anumite talente si preocupari care sa uimeasca pe cei din jur.

7 noi. pot cauta placere in relatii de dragoste, distractii, in calatoriii sau activitati mai putin obisnuite ori in actiuni educative cu copiii.

8 noi. se confrunta cu incidente neplacute, intarzieri certuri cu prietenii.

9 -10 noi. sunt preocupati de munca, orientarea carierei, imbunatatirea activitatii si indeplinirea responsabilitatilor, de castigurile banesti si ridicarea statutului profesional. Se vor intreba in ce masura munca in folosul altora le aduce satisfactii si beneficii.

11-12 noi. Marte intra in casa afirmarii profesionale; urmeaza o perioada de munca incrancenata, actiuni ambitioase; unii pot primi posturi de raspundere, altii vor primi doar sarcini suplimentare care le pun la incercare calitatile. Alti nativi vor porni o afacere proprie.

14 -15 noi. pot trai emotii intense, pasiuni sau dorinte neobisnuite, sa fie stapaniti de posesivitate si gelozie.

16-18 noi. doresc sa calatoreasca, sa experimenteze lucruri noi; le face placere chiar simpla explorare mentala, cautarea unor informatii si modalitati de a voiaja.

19-20 noi. viata personala este strans legata de viata profesionala, de afaceri si relatiile de munca; apare un conflict de idei sau dezvaluiri publice mai putin placute.

21-22 noi. au nevoie de prieteni, de relatii serioase pe care sa se poata baza la nevoie; vor analiza si testa toate raporturile cu ceilalti renuntand la unele relatii dezavantajoase.

23 noi. Soarele in Sagetator le da energie si dorinta de a se impune in fata celorlalti, putere de control si multa subiectivitate.

In jur de 25 noi.- Luna noua si eclipsa – evenimentele pun in prim plan personalitatea si magnetismul acestor nativi, popularitatea si forta de afirmare.

27-28 noi. se simt atasati de valorile materiale, sunt interesati de investitii, tranzactii, negocieri; pe 27 sunt sanse de investitii bune, desi unii ar considera ca sunt cheltuieli extravagante.

29-30 noi. gandirea este influentata de emotii, sunt foarte subiectivi si este bine sa nu ia decizii importante din cauza lui Mercur retrograd.