Pentru Berbec si Ascendent in Berbec in prima decada este o incarcatura de evenimente, multe intalniri, schimburi de idei si informatii cu diverse persoane, multe probleme de rezolvat in jur, multe drumuri scurte, responsabilitati la locul de munca, examene, interviuri, procurarea si intocmirea unor acte. Divergentele de pareri si conflictele verbale sunt de neocolit la locul de munca. Luna Plina (si eclipsa de luna) din 4 iunie le deschide dorinta de schimbare, de calatorii, de aprofundare a unor studii, de acumlare a unui bagaj de cunostinte care sa le dea sentimentul ca pot evolua si ca isi intregesc experienta de viata. Dupa data de 6 iunie simt ca trebuie sa isi analizeze conditia si nevoile reale, planurile legate de familie. In a doua decada sunt si mai plini de energie, de exuberanta, au impresia ca  de acum pot sa-si realizeze visele. Intrarea lui Jupiter in Gemeni, pe 11 iunie le va aduce in urmatorul an o gandire optimista, filozofica, un entuziasm sporit, succes in comunicare, informare, invatamant, comert, protectie in deplasari, relatii bune cu anturajul. Desi au idei extraordinare, planurile pe care si le fac sunt in continua schimbare, si nu reusesc sa isi stabileasca obiective clare, nici sa se inteleaga cu partenerii lor, nici cu sefii, iar problemele legate de familie si locuinta sunt alte constrangeri pe care trebuie sa le suporte. A doua Luna Noua din Gemeni, pe 19 iunie le da o noua sansa de a stabili obiective precise, de a cauta parteneri seriosi alaturi de care sa isi urmeze drumul. In ultimul decan, viata de familie capata mai multa importanta si, dupa indelungi discutii si controverse cu partenerul de viata se va lua o decizie care priveste viata in comun. Zile favorabile: 3, 7, 8, 13, 17, 22, 23, 26, 27. Zile nefavorabile: 5, 10, 11, 12, 20, 21, 24, 29.

Pentru Taur si Ascendent in Taur exista multa determinare pe domeniul afacerilor; ofertele si oportunitatile trebuiesc analizate cu prudenta, la fel si cheltuielile excesive. Imaginatia artistica si inspiratia le creeaza un avntaj daca sunt orientati in profesii legate de arta si estetica; nevoia de afirmare ii face acum extrem de activi si competitivi. Luna Plina din 4 iunie aduce experiente emotionale, tensiuni si anxietati legate fie de bani, afaceri, pozita sociala, fie de dorintele profunde, pasiunile, nevoia de iubire, posesivitate. Doresc sa demonstreze ca pot mai mult, ca se instruiesc continuu, ca pot face fata unor responsabilitati sporite. Dupa 7 iunie evenimentele se succed in ritm trepidant, au multe intalniri si discutii, sunt nevoiti sa rezolve o serie de probleme, sa faca o serie de drumuri, scurte calatorii, sa intretina bunele relatii sociale. Cei care au ocupatii intelectuale vor aborda lucrurile in alt mod, vor apela mai mult la intuitie decat la analiza logica; isi vor da seama ca ceva se schimba in felul lor de a gandi, ca unele conceptii pe care le-au imbratisat nu mai sunt valabile, ca trebuie sa renunte la inflexibilitate si conservatorism. Odata cu intrarea lui Jupiter in casa banilor pe 11 iunie, timp de un an se vor creea conditii bune si oportunitati in munca si afaceri, se vor bucura de siguranta materiala si chiar mai mult, pot castiga un surplus de bani. Sporeste increderea in capacitatile proprii, se lanseaza cu elen in exploatarea eficienta a aptitudinilor. Exista insa si riscul unui optimism exagerat in ceea ce priveste puterea lor de munca. A doua Luna Noua din Gemeni, pe 19 iunie aduce noi sanse pentru afaceri sau loc de munca. Dupa 20 iunie acorda si mai multa atentie relationarii cu mediul inconjurator si activitatilor sociale care ii pot propulsa in pozitii avantajoase. Dupa data de 27 iunie, cresc sansele de a desfasura o munca bine remunerata. Zile favorabile: 1, 2, 6, 12, 13, 14, 18, 19, 24. Zile nefavorabile:  3, 4, 7, 8, 9, 17, 23, 28, 29, 30.

Pentru Gemeni si Ascendent in Gemeni este o perioada foarte buna in care se reactiveaza bucuria de a trai, dorinta de a face impresie buna, de a relationa, de a realiza o serie de obiective, de a face proiecte de viitor, de a negocia contracte, de a calatori, de a-si indeplini visele. In prima decada al lunii iunie sunt deosebit de activi si expansivi, dornici de evenimente mondene, distractii; sunt in cautarea unor relatii sociale cat mai diverse, isi fac multi prieteni si multe planuri de viitor. In jur de 4 iunie (Luna Plina) pot aparea probleme si confruntari cu persoanele din jur, neintelegeri in special cu partenerii de viata, dar si in relatiile contractuale de afaceri. Sensibilitatea lor va fi ranita de acuzatiile si ostilitatea unor persoane in care aveau multa incredere; sunt inselati ori pusi in situatii neplacute. In aceste zile se reactiveaza probleme mai vechi si va fi necesar ca ei sa admita ca au fost cam egoisti si prea subiectivi ca trebuie sa se plieze pe nevoile celorlalti, sa faca unele compromisuri pentru restabilirea pacii. In a doua decada sunt foarte concentrati pe afaceri si valorile proprii; au multa determinare in ceea ce priveste castigurile personale, negocierile de salariu, evaluari de bunuri, cumparari, vanzari, comert, exploatarea resurselor si organizarea muncii. Intrarea lui Jupiter in Gemeni (11 iunie) este aducatoare de optimism si energie, de multa incredere in fortele proprii si foarte multa nevoie de afirmare. Acest tranzit jupiterian va dura 10 luni si le va da protectie, sanse de evolutie si progres rapid, de  valorificare a talentelor, de iesire din anonimat. Increderea in puterea interioara este insotita de multa indrazneala si mandrie, lucruri care pot deranja pe cei din jur daca nu se pastreaza limitele si doza de diplomatie necesara. Pe 19 iunie se produce a doua oara Luna Noua, pe finalul zodiei Gemeni. Sunt momente bune pentru reanalizarea obiectivelor legate de profesie si pentru a decide rezolvarea problemelor de familie. Spre finalul lunii iunie sunt prinsi in multe activitati, intalniri de afaceri, probleme sentimentele dar si banesti. Li se refuza un imprumut, burse ori ajutoare promise; au pierderi de bani sau bunuri si ar fi bine sa nu ofere imprumuturi mari ori sa-si puna bunurile la dispozitia prietenilor. Zile favorabile: 7, 8, 9, 13, 17, 18, 22, 23, 27. Zile nefavorabile: 5, 6, 10, 11, 12, 20, 21, 24, 29.

Pentru Rac si Ascendent in Rac. Starea psihica nu este prea buna, sunt obositi si sanatatea le poate pune probleme. Evenimentele de fiecare zi sunt stresante si ii obliga la introspectie, la analizarea dorintelor si a scopurilor, la modul in care trebuie sa sa-si puna in practica ideile. Luna Plina din 5 iunie le solicita si mai mult atentia asupra vietii cotidiene, muncii de rutina si ingrijirii sanatatii. Desi le-ar placea sa viseze, sa se abandoneze unei vieti tihnite alaturi de persoana iubita, sunt treziti la realitate de probleme si mici detalii care trebuiesc rezolvate pentru ca existenta lor sa nu intre in degringolada. Au impresia ca ceilalti nu ii inteleg, nu le respecta  drepturile, nu ii apreciaza, nu le ofera iubire. Dupa 7 iunie devin mai comunicativi, mai deschisi, mai dornici sa isi exprime parerile, sa ia decizii conforme cu dorintele si aspiratiile lor. Orice activitate intelectuala este mai bine sustinuta. Cu riscul de a intra in contradictie cu partenerii, cu colaboratorii sau cu sefii simt nevoia de a face schimbari in ceea ce priveste statutul profesional, imaginea si renumele castigat. Reorientarea profesionala este o idee la care nu vor renunta curand. Dupa 11 iunie, Jupiter va intra in casa a douasprezecea si va deveni in urmatorul an un protector pentru situatiile dificile. Dupa 19 iunie vor dispune de energie si multa receptivitate fata de valorile sociale, morale, artistice; vor dori sa se afirme, sa schimbe multe lucruri nesatisfacatoare, sa calatoreasca, sa aiba experiente cat mai placute, sa traiasca povesti romantice. Insa, pentru cei mai multi nativi responsabilitatile vietii de familie sunt in continuare un factor de stres. Zile favorabile: 1, 2, 14, 15, 16, 21, 25, 28. Zile nefavorabile; 5, 6, 10, 11, 12, 20, 24, 27, 29.

Pentru Leu si Ascendent in Leu sunt multe evenimente sociale, intalniri si schimburi de idei cu grupuri ori asociatii, integrare dinamica in viata sociala, raporturi de cooperare in proiecte importante. Au de luat decizii dificile de a se angaja in eforturile comune ale unor persoane si organizatii cu riscul de a le fi afectate afacerile sau de a cheltui niste bani. In jur de 4 iunie (Luna Plina si eclipsa de Luna) activitate maxima in sfera socio-profesionala, participa la reuniuni de grup, pot lega o multitudine de relatii si sunt pusi in fata unor optiuni  greu de refuzat, pentru ca au promis, pentru ca sunt constransi. Pe 11 iunie Jupiter intra in Gemeni aducand pentru urmatorul an succese in plan social, prieteni si protectori puternici. Cei maturi, cei care au acumulat experienta, sunt propusi ori numiti in functii de conducere, primesc sarcini suplimentare; acest lucru le face placere, le alimenteaza orgoliul, insa provoaca niste schimbari mai putin placute in munca, programul, obiceiurile de pana acum. Oricum, aproape toti Leii vor capata o mai buna imagine, se fac vizibili si atrag multi prieteni. Pe 19 iunie, a doua Luna Noua in Gemeni accentueaza necesitatea demersurilor de integrare in viata socio-profesionala. Dupa 20 iunie devin tot mai introspectivi, oarecum nemultumiti de pozitia lor, de munca impovoratoare, de responsabilitatea asumata; constata un dezacord intre dorintele lor si ceea ce le ofera realitatea; pun in balanta interesele personale si pe cele grup, cantaresc avantajele si dezavantajele, fac planuri legate de obiectivele urmarite. Unii vor fi nevoiti sa urmeze cursuri superioare, specializari; altii merg in strainatate in interesul serviciului ori de afaceri. Incepand cu 26 iunie devin mai activi, mai comunicativi si buni negociatori; sunt mai expansivi, mai deschisi, isi exprima dorintele si isi impun cu multa convingere ideile. Zile favorabile: 1, 2, 9, 14, 15, 16, 19, 25. Zile nefavorabile: 5, 10, 11, 12, 18, 20, 27, 29.

Pentru Fecioara si Ascendent in Fecioara. Acesti nativi se straduiesc sa-si promoveze imaginea, personalitatea, ideile, talentele, agerimea mintii si indemanarea. Se lupta pentru revigorarea afacerilor in care sunt implicati, pentru promovare, pentru sporirea castigurilor. Luna Plina ( si eclipsa) din jurul datei de 4 iunie indica turbulente in familie si camin. Evnimentele sunt impanate cu lucruri bune si rele, cu un pic de cearta si impacare, cu dorinta de a face unele schimbari in ceea ce priveste spatiul de locuit. Dupa 7 iunie Fecioarele devin interesate de evenimentele mondene, intalnirile cu prietenii, extinderea relatiilor, schimburile de idei cu anumite grupuri; sunt in cautarea unor idealuri noi, unor proiecte de viitor in care sa se poata implica. Intrarea planetei Jupiter in Gemeni, pe 11 iunie, aduce pentru urmatorul an sanse de realizare socio-profesionala, urcare in ierarhie, succese, onoruri, recunoastere, relatii bune cu sefii, optimism. Trebuie sa fie prudenti pentru ca un entuziasm exagerat ii impiedica sa perceapa realitatea si pot comite erori. E bine sa fie atenti cat de oneste si sincere sunt persoanele cu care incheie colaborari si parteneriate; pot fi ademeniti sa intre in afaceri ilegale. A doua Luna Noua din Gemeni, pe 20 iunie accentueaza necesitatea urmaririi unor scopuri elevate si reevaluarea potentialului pe care il detin. Viata lor personala poate fi expusa in public sau pusa in discutie si aceste lucruri sunt adevarate teste, neplacute si stresante. Dupa 20 iunie intampina dificultati in ceea ce priveste buna cooperare si integrare in anumite cercuri sociale; prietenii nu isi tin promisiunile ori apar obstacole si evenimente neprevazute. Nerabdarea si iritarea ii determina sa se retraga in interiorul lor, sa incerce sa isi ascunda sentimentele si gandurile (incepand cu 26 iunie). Zile favorabile:1, 2, 9, 14, 15, 16, 19, 25. Zile nefavorabile: 5, 10, 11, 12, 18, 20, 27, 29.

Pentru Balanta si Ascendent in Balanta. O multitudine de evenimente, si schimbari isi fac aparitia in viata acestor nativi. In ultimii doi ani Balantele au trecut printr-un proces de maturizare, iar acum va urma un an de imbogatire spirituala prin studii, calatorii in strainatate, acumularea unui bagaj important de cunostinte, explorarea unor concepte filozofice, stiintifice, artistice, religioase etc. Intrarea lui Jupiter in Gemeni pe 11 iunie le aduce pentru urmatorul an dorinta de a experimenta lucruri noi, de a avea acces la cunoastere ori de a reusi sa transmita altora cunostintele lor, de a absolvi studii superioare, de a studia in strainatate, de a-si schimba viziunea asupra vietii. Jupiter le va aduce protectie si noroc, relatii bune, succes si notorietate, mult entuziasm, incredere, curj, fericire.Venus retrograda pana pe 27 iunie le pune rabdarea la incercare, iar Luna Plina din 4 iunie aduce la lumina un sentiment de insatisfactie fata de monotonia programului cotidian si fata de ceea ce se petrece in jurul lor. Vor simti o anume tensiune si neliniste, nevoia de a cauta activitati stimulative, creative, culturale, de a calatori sau de a invata ceva nou. Inca nu vor sti cum sa actioneze, care directie este buna si ce decizie sa ia; nu este momentul pentru afirmare sau pentru confruntari deschise. Incepand cu 7 iunie se imbunatateste capacitatea lor de a comunica, de a planifica in special pe domeniul profesional, de a negocia pozitia, responsabilitaile, salariul. A doua Luna Noua in Gemeni, pe 19 iunie accentueaza nevoia de deschidere spre ideile superioare si de a urmari obiective importante. Dupa 20 iunie este activata casa a zecea care aduce in lumina statutul social, orientarea in cariera, proiectele, eforturile dar si erorile facute pana acum. Vor simti tensiuni si obstacole in zona familiei si a responsabilitatilor ori a sanatatii. Finalul de luna aduce o stare psihica mai buna, oportunitati de a intalni grupuri si persoane interesante, de a schimba idei, de a face o examinare a idealurilor in vederea luarii unor decizii importante. Zile favorabile: 7, 8, 13, 17, 18, 19, 22, 23, 26, 30. Zile nefavorabile:5, 10, 11, 12, 20, 24, 28, 29.

Pentru Scorpion si Ascendent in Scorpion pricipalele evenimente sunt legate de banii si bunurile partenerilor, de obtinerea unor imprumuturi, burse, sponsorizari sau mosteniri. Luna Plina (si eclipsa) din 4 iunie accentueaza tensiunea in problema banilor castigati, economisiti ori care trebuie impartiti. Schimbarea locului de munca poate fi o solutie sau o constrangere. Asocierile si colaborarile se dovedesc prea putin fructuoase; Scorpionii isi urmaresc interesele cu rabdare si tenacitate insa rezultatele nu apar ceea ce ii face – in jur de 4 iunie – nervosi si nerabdatori. Intrarea planetei Jupiter in Gemeni, pe 11 iunie, creeaza pentru urmatorul an oportunitati de a accesa banii altora, de a obtine mosteniri; planul psihologic este bine sustinut de energia pozitiva a lui Jupiter care mai aduce si multa protectie in fata incercarilor vietii. A doua Luna Noua in Gemeni, pe 19 iunie, induce crize emotionale cu privire la relatii si colaborari in plan social, dar si intensificarea unei pasiuni erotice. Se produc schimbari profunde in plan psihologic ceea ce determina, mai ales pentru cei tineri, schimbari in stilul de viata, nevoia de a calatori, de a studia, de largire a orizontului cultural. Intarea Soarelui in Rac, incepand cu 20 iunie, aduce sanse frumoase de a trai noi experiente, de a studia, de a calatori si de a intalni persoane care sa ii poata indruma in cautarile lor pe plan spiritual. Finalul lunii aduce deblocarea unor sume de bani, oportunitati pentru un loc de munca,  posibilitatea unor negocieri, planuri optimiste pentru viata socio-profesionala. Ramane totusi o stare de tensiune in plan mental cauzata de un blocaj in ceea ce priveste luarea unei decizii importante. Zile favorabile: 1, 2, 9, 14, 15, 16, 19, 25, 30. Zile nefavorabile: 5 10, 11, 12, 20, 24, 27, 29.

Pentru Sagetator si Ascendent in Sagetator. Zona relatiilor este foarte incarcata anuntand evenimente cum ar fi asocieri, intelegeri, contracte, disensiuni si confruntari.Luna Plina (si eclipsa) din 4 iunie scoate in evidenta nevoia de independenta si autonomie, de exprimare a punctelor de vedere personale, a sentimentelor si aspiratiilor. Vor lua o decizie curajoasa cu privire la activitatea socio-profesionala in contradictie cu parerea colaboratorilor si a partenerilor. Dar incepand cu 11 iunie, Jupiter intra in casa a saptea aducand pentru urmatorul an multa armonie cu cei din jur, relatii bune in toate situatiile, contracte echitabile, cooperari fructuase, intalnirei cu persoane speciale, casatorii fericite. Insa, deocamdata este neliniste in familie; o probleme de parteneriat persista si va ramane nerezolvata inca o buna bucata de timp. Dupa data de 7 iunie Sagetatorii sunt mai inclinati spre reflectie si introspectie, sunt dispusi sa accepte si alte pareri, sa isi schimbe modul de gandire. A doua Luna Noua din Gemeni releva posibilitatea de a face unele compromisuri si de a ajunge la un echilibru satisfacator in relatiile cu ceilalti. Dupa 20 iunie vor fi foarte preocupati de unele probleme financiare sau de administrarea bunurilor comune. Pot face mari cheltuieli fie pentru o persoana iubita, fie pentru copii. Relatiile de dragoste sunt instabile, aduc neliniste, emotii intense, si despartire daca lucrurile nu mai pot fi indreptate (Venus retrograda pana pe 27 iunie sustine desprinderea din relatiile nepotrivite). Dupa data de 25 iunie se creeaza premize pentru noi experiente, noi aventuri, largirea viziunii personale asupra vietii, extinderea cunoasterii, schimbarea stilului de viata. Zile favorabile: 7, 8, 13, 17, 19, 22, 23, 26, 28. Zile nefavorabile: 5, 6, 10, 11, 12, 20, 24, 27, 29.

Pentru Capricorn si Ascendent in Capricorn. Munca de rutina si responsabilitatile sunt determinante in aceasta perioada. Cariera nu poate fi neglijata si sunt multe lucruri de corectat, de analizat, de planificat in mici detalii. Luna Plina din 4 iunie (si eclipsa)  accentueaza nelinistea in raport cu anumite obligatii pe care le au fata de alte persoane. Vor resimti oboseala si nevoia unor momente de liniste si meditatie pentru rezolvarea unor probleme care tin de familie, locuinta si viata personala, iar aceste probleme se vor acutiza dupa data de 7 iunie. Intrarea lui Jupiter in Gemeni, pe 11 iunie, aduce in urmatorul an protectie, noroc, oportunitati pentru locul de munca, mai mult entuziasm in indeplinirea obligatiilor de fiecare zi, relatii bune la locul de munca, satisfactii, promovare, beneficii materiale, stare buna de sanatate. A doua Luna Noua in Gemeni din 19 iunie aduce evenimente care vor determina o schimbare de atitudine fata de munca, intelegerea necesitatii de a fi mai bine instruiti si informati, de a obtine certificarea unor studii si de a face o alegere decisiva in ceea ce priveste obiectivele ce tin de cariera profesionala. Dupa 20 iunie se amplifica relatiile, se cauta solutionarea unor disensiuni, se fac negocieri si tratative. Dupa 25 iunie vor dori sa mediteze, sa reflecteze asupra evenimentelor, sa aibe discutii intelectuale la nivel inalt  cu persoane bine informate ori evadeze intr-un mediu linistit, intr-o lume ideala, pentru a uita de nelinistea interioara. Zile favorabile: 1, 2, 9. 14, 15, 16, 19, 25, 26, 30. Zile nefavorabile: 5, 6, 10, 11, 12, 20, 21, 24, 27, 29.

Pentru Varsator si Ascendent in Varsator. Este o perioada destul de agitata, in care vor cauta sa se implice in competitii sportive, activitati creative, distractive sau educative. Luna Plina (si eclipsa) din 4 iunie le accentueaza sentimentul de libertate, le reaprinde nevoia de idealuri inalte si sperantele de viitor. Dorinta de a intalni prieteni, colegi, de a se alatura unor grupuri unite de interese comune se confrunta cu cerinta de a face unele concesii in ceea ce priveste ideile si conceptiile proprii. Incepand cu 11 iunie Jupiter intra in Gemeni si amplifica in urmatoarea perioada de un an acele aspecte ce tin de creativitate, arta si divertisment, iubire si relatii sentimentale, conceperea unui copil, relatiile cu copiii, educatie, sport, aventuri, competitii, evenimente sociale. Jupiter le va aduce protectie si noroc, relatii bune, succes si notorietate, mult entuziasm, incredere, curj, fericire. A doua Luna Noua in Gemeni, pe 19 iunie vine cu noi sanse de afirmare, noi relatii si evenimente care vor declansa o transformare in plan psihologic si in modul lor de gandire. Persoanele pe care le intalnesc acum le va influenta evolutia in viitor si afirmarea in societate. Dupa 20 iunie este necesar sa se apece asupra responsabilitatilor de fiecare zi, sa se dedice unei munci obositoare, ale carei beneficii nu vor intarzia sa apara. Vor cheltui multi bani pe distractii, placeri, cadouri ori pentru activitatile si educatia copiilor. Finalul de luna este foarte bun in privinta relatiilor, comunicarii, exprimarii deschise si capacitatii de negociere. Dupa 26 iunie Venus revine in mers direct si sustine toate relatiile de iubire, afirmarea, succesul. Zile favorabile: 7, 8, 13, 17, 18, 19, 22, 23, 26. Zile nefavorabile: 5, 6, 10, 11, 12, 20, 24, 27, 29.

Pentru Pesti si Ascendent in Pesti. Evenimentele converg spre familie, activitati casnice, locuinta. Exista o stare conflictuala in sanul familiei, divergente cu partenerul de viata, necesitatea de a lua unele decizii importante ori de a schimba niste planuri ce nu mai sunt valabile. Poate fi vorba de investitii imobiliare, renovari, mutari, extinderea spatiului ori a familiei. Pentru unii nativi se pune problemea de a efectua o munca importanta chiar in spatiul de locuit. Luna Plina (si eclipsa) din 4 iunie aduce in atentie orientarea profesionala, obiectivele pe termen lung, starategia care trebuie adoptata pentru a depasi obstacolele si pentru a corecta deficientele. Pot fi momente critice incarcate de tensiune si confuzie in fata unor schimbari, in fata unui eveniment neprevazut; posibile divergente cu sefii sau autoritatile. Relatiile cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii, cu asociatii sunt destul de tensionate si greu de controlat. Incepand cu 11 iunie, intrarea lui Jupiter in casa a patra, a familiei si a vietii casnice aduce, in urmatorul an, protectie, bunastare si noroc in toate aspectele legate de zona natala, camin, locuinta, familie, copilarie, stramosi, rude, traditie, intimitate si linistea interioara. A doua Luna Noua in Gemeni, pe 19 iunie poate reinnoi ocazia de a cumpara o locuinta, de a face o schimbare, o reuniune de familie, de a sarbatori un eveniment fericit sau chiar de a porni actiunea de divort (desi, Pestii fac rar asemenea demersuri). Dupa 20 iunie devin dornici de a comunica mai mult, de a interactiona cu prietenii, de a-si exterioriza sentimentele si a-si elibera energia acumulata; vor cauta sa domine in relatiile cu ceilalti, sa-si impuna puncele de vedere. Spre finalul lunii apare o problema financiara care le incurca toate planurile. La locul de munca pot interveni schimbari interesante, o noua tehnologie, negociere de salariu, necesitaea de a face proiecte foarte precise pentru viitoarea perioada. Zile favorabile: 1, 2, 9, 14, 15, 16, 19, 21, 25, 29. Zile nefavorabile; 5, 6, 10, 11, 12, 20, 24, 27.