Pentru Berbec si Ascendent in Berbec exista multa determinare pe domeniul muncii, al responsabilitatilor si rezolvarii unor probleme care tin de familie, locuinta, parinti. Nevoia de afirmare este presanta, ii face acum extrem de activi si competitivi. Luna Plina din 3 iulie accentueaza nevoia de afirmare, aduce experiente emotionale, tensiuni si anxietati legate de cariera, alegera profesiei, schimbari de planuri in ceea ce priveste obiectivele importante, contractele parteneriale, neintelegeri cu sefii. Sunt ambitiosi, doresc sa isi impuna opiniile, sau sa convinga pe cei din jur cu argumente inteligente sau glume, prin discutii incarcate de optimism, prin exagerarea avantajelor. Dupa 3 iulie traiesc evenimente placute, se implica in activitati extraprofesionale, au multe intalniri si schimburi de idei, fac o serie de drumuri sau calatorii in scop de agrement dar si de informare, se implica in educatia copiilor. Dupa 13 iulie va fi necesar sa revizuiasca planurile de vacanta, de distractie sau de intalnire cu prietenii dar si o serie de decizii sau proiecte in privinta copiilor. Cei care desfasoara o activitate scriitoriceasca au multa agilitate mentala, inspiratie si originalitate la cele mai inalte cote, insa in a doua parte a lunii trebuie sa se aplece cu rabdare asupra muncii lor, sa analizeze unele detalii si sa revizuiasca partile slabe ale unor lucrari ori proiecte. Luna Noua din Rac, pe 19 iulie aduce sansa de a cumpara o locuinta, de a face o schimbare de domiciliu sau o reuniune de familie, de a sarbatori un eveniment fericit ori pot lua decizia de a petrece concediul acasa. Dupa 22 iulie vor acorda si mai multa atentie relationarii cu mediul inconjurator, activitatilor sociale care ii pot propulsa in pozitii avantajoase, participarii la evenimente cultural-distractive sau o implicare mai activa in educatia copiilor.  Zile favorabile: 1, 5, 6, 10, 14, 15, 20, 28. Zile nefavorabile: 3, 9, 17, 18, 19, 24, 30.

Pentru Taur si Ascendent in Taur. Multa activitate in plan mental, in domeniul muncii si afacerilor, in analizarea dorintelor si scopurilor urmarite. Vor constata ca este necesar sa faca unele compromisuri daca vor sa fie acceptati in anumite cercuri sociale si sa primesca sprijin ori protectie din partea unor persoane influente. Luna Plina din 3 iulie ii indeamna sa se extraga din cotidianul obisnuit, sa viseze la calatorii indepartate si experiente insolite, dar poate sa le arate si ca este necesar sa isi largeasca viziunea asupra lucrurilor, sa ia in considerare si alte idei sau concepte, sa adopte un punct de vedere foarte diferit de al lor. Dupa 3 iulie se vor consacra unei munci asidue, pentru a indeplini indatoriri neglijate sau pentru a realiza venituri suplimentare. Norocul este de partea lor, fie prin munca, fie prin valorificarea unor bunuri sau talente. Unde pun ei mana, pune si D-zeu mila, si astfel se pot ivi ocazii de tot felul din care sa castige bani. Si gasirea unui loc de munca este tot o sansa la dispozitia lor. In a doua parte a lunii va fi nevoie sa revizuiasca multe scopuri si obiective interioare, sa reexamineze planurile legate de familie, parinti, locuinta, sa rezolve unele probleme, neclaritati, dezacorduri, acte de proprietate etc. Luna Noua din Rac, pe 19 iulie favorizeaza comunicarea, informarea, studiul si exprimarea scrisa ori verbala, relatiile cu prietenii sau rudele, micile calatorii. Dupa 22 iulie vor simti nevoia de interiorizare si focalizare pe viata privata, necesitatea de a munci sau a investi pentru confortul familiei. Pot desfasura acasa o munca intelectuala sau creativa, pot realiza  lucruri originale si de valoare. Zile favorabile: 7, 8, 11, 12, 21, 26, 27. Zile nefavorabile; 9, 17, 18, 24, 28, 30.

Pentru Gemeni si Ascendent in Gemeni. Prima parte a lunii inseamna o mare incarcare energetica si o perioada foarte buna pentru a comunica si a se exprima, pentru a lega relatii noi si pentru a-si propulsa imaginea in societate. Isi pot face cunoscute conceptiile, ideile de valoare, originalitatea, inteligenta, bunul gust. Comunica cu multa caldura, optimism, dar si diplomatie, impresioneaza si dramatizeaza, isi arata deschis intentiile si dorintele. Luna Plina din 3 iulie este insotita si de momente de tensiune ori de anxietate, cu emotii intense in relatiile de dragoste, de prietenie sau cu privire la anumite probleme financiare. Dupa 3 iulie fac tot ce pot pentru a fi luati in seama, pentru a se afirma in tot felul de competitii sau activitati creative. In a doua parte a lunii, Mercur devine retrograd impunand reviziurea unor planuri, reprogramarea unor calatorii, verificarea unor documente, lucrari sau informatii primite; unele intelegeri sau aranjamente trebuiesc reformulate dasi pareau bine stabilite in prima jumatate a lunii iulie. Luna Noua din Rac, pe 19 iulie evidentiaza o problema in ceea ce inseamna afaceri si valori personale. Unii nativi vor trebui sa plateasca niste datorii, daune sau nereusita unor speculatii; cei care au copii vor acoperi cheltuieli cauzate de acestia. O relatie de prietenie sau de dragoste este intr-un moment de impas si ruptura este greu de evitat. Dupa 22 iulie evenimentele vietii cotidiene induc multa agitatie, numeroase deplasari, intalniri si tratative, activitati creative, educative si sportive, plimbari, aventuri. Personele imprudente se pot alege si cu evenimente neplacute, mici accidente si cheltuieli imprevizibile. Zile favorabile: 1, 5, 6, 10, 14, 15, 20. Zile nefavorabile: 2, 9, 17, 19, 24, 26, 30.

Pentru Rac si Ascendent in Rac. Relatiile cu ceilalti sunt incordate, insa pe primul plan vor trebui sa rezolve problemele cu autoritatile sau cu sefii. Prima saptamana este favorabila clarificarii si solutionarii avantajoase a oricaror divergente. Luna Plina din 3 iulie reflecta nivelul ingrijorator la care se situaza un conflict cauzat de nevoia de autonomie si libertate; momentele critice sunt potentate de necesitatea luarii unei decizii, insa aspectele sunt favorabile gasirii de solutii inteligente si elegante. Dupa 3 iulie conflictele intervin in relatia cu familia, cu partenerul de viata; aici problemele mai vechi reizbucnesc si isi vor gasi rezolvarea in jur de 19 iulie cand, Luna Noua in Rac reliefeaza imposibilitatea de a merge mai departe, intr-un continuu dezacord; acum va exista disponibilitate si din partea opusa, se poate ajunge la un compromis fie si cu cheltuirea unei sume importante de bani. Luna Noua induce si dorinta unei schimbari, a unei evolutii in plan personal, nevoia de iubire, liniste si securitate in plan material si emotional. A doua parte a lunii iulie poate aduce probleme banesti daca nu se intervine la timp cu masuri de corectie, renegocieri de contracte si reevaluari imediate, extrem de utile in afaceri. Zile favorabile:7, 8, 11, 12, 16, 22, 23, 27. Zile nefavorabile: 2, 3, 9, 10, 17, 18, 24, 30.

Pentru Leu si Ascendent in Leu, importanta este zona relatiilor sociale, intalnirile si schimbul de idei, negocierile si proiectele de viitor. Au cele mai mari sanse de a se integra in cercuri si oragnizatii, de a se implica in activitati de grup, de a lega multe relatii de prietenie, de a-si gasi admiratori si protectori. Comunicarea este excelenta, si au idei inspirate, perceptii profunde, originalitate si spontaneitate, mai ales dupa 3 iulie. Pana pe 22 iulie sunt intr-o buna masura si introspectivi analizand cu atentie ce este de facut, ce relatii pot fi folosite, de cine trebuie sa se fereasca, ce probleme au de rezolvat. Luna Plina din 3 iulie sporeste unele nelinisti cu privire la relatiile cu cei din jur ori cu fratii, responsabilitati neachitate, examene dificile, informatii neplacute ori care intarzie sa apara, probleme de munca ori de sanatate. Sunt un pic dezorientati in ceea ce priveste indeplinirea unor sarcini, a unor promisiuni sau unei munci dificile, mai ales dupa data de 15 iulie, cand Mercur retrograd le zdruncina siguranta de sine si planurile ambitioase pe care doreau sa le puna in practica. Luna Noua in Rac, pe 19 iulie, aduce un oarecare inconfort psihic, procese de constiinta sau probleme de sanatate, tristete sau ingrijorare, un posibil conflict la locul de munca. Dupa 22 iulie prind elan si energie, doresc sa se afirme, sa iasa in evidenta, sa impresioneze, sa beneficieze de ajutor din partea prietenilor; isi exprima deschis si cu tarie opiniile, dorintele, isi cer drepturile. Sunt mai subiectivi, mai concentrati asupra afacerilor personale, cautand modalitatile prin care se pot pune in cea mai buna lumina, in cea mai buna pozitie. Zile favorabile: 1, 5, 6, 14, 15, 16, 20, 23, 28, 29. Zile nefavorabile: 9, 13, 17, 18, 24, 25, 26, 30.

Pentru Fecioara si Ascendent in Fecioara. In prima parte a lunii Fecioarele au o intuitie buna si raspunsuri ingenioase in fata provocarilor. Alcatuiesc planuri optimiste si au multa determinare pentru bunul mers al lucrurilor in profesie, in cariera, in castigarea banilor. Luna Plina din 3 iulie vine cu momente de tensiune si de alegeri dificile. Pot infrunta un conflict daca nu reusesc sa echilibreze propriile dorinte cu exigentele celor din jur. Relatia de iubire atinge un punct critic, anumite colaborari si relatii de prietenie pun probleme. Aceste neintelegeri au si o componenta financiara care ii va tine in alerta pana la final de iulie. Dupa 3 iulie creste interesul pentru afaceri si valorificarea propriilor resurse, pentru investitii riscante sau pentru achizitionarea unor bunuri pe care si le doresc de multa vreme. Pentru cei care au copii, problemele sunt specifice acestor situatii; va fi nevoie de analizarea unor proiecte educationale si de cheltuieli dedicate unor diverse cerinte ale copiilor. Luna Noua in Rac, pe 19 iulie, energizeaza casa a XI-a si le da dorinta de libertate, de expansiune in planul social, de a lega multe relatii de prietenie, de a se asocia cu persoane care au aceleasi afinitati si idealuri. Cu Mercur retrograd, din 15 iulie, ar fi bine sa nu ia decizii importante ori sa faca promisiuni inainte de a analiza, sub toate aspectele, propunerile pe care le primesc. Dupa 22 iulie vor simti mai intens ca au nevoie de un timp de gandire si de introspectie, de cautarea celor mai bune mijloace pentru urmarirea scopurilor, mai ales ca se profileaza multe oportunitati de a face pasi importanti in cariera. Multi nativi vor avea certitudinea ca au facut progrese in planul profesional; vor primi laude, onoruri, recunoastrea valorii personale, protectie din partea unor persoane care detin putere. Ar fi indicat sa gestioneze cat mai bine sansele si momentele de succes, sa profite de ocaziile norocoase. Apar schimbari neasteptate in ceea ce priveste orientarea profesionala sau urmarirea unor teluri importante; apar evenimente surprinzatoare si ciudate, informatii interesante si o noua viziune asupra directiei in care trebuie sa merga. Zile favorabile: 7, 8, 12, 22, 26, 27. Zile nefavorabile: 2, 4, 9, 17, 24, 30.

Pentru Balanta si Ascendent in Balanta. Viata socio-profesionala este plina de incercari, teste si decizii dificile, confruntari cu adversarii. Imaginea lor in lume este contestata, criticata si denigrata chiar de catre colegii de munca. Luna Plina din 3 iunie aduce la lumina un sentiment de insatisfactie cu privire la relatia cu partenerul de viata ori a vietii de familie. Sunt momente critice pe care ar trebui sa le infrunte deschis, cu realism, sa echilibreze viata profesionala si cea personala. Si totusi, foarte multi nativi vor cauta sa se detaseze de aspectele neplacute ale vietii, sa se delimiteze de persoanele rau-voitoare, sa caute partea frumoasa a lucrurilor si experiente cat mai placute. Se vor indrepta spre obiective sociale si idealuri inalte, spre intelegerea vietii din punct de vedere filozofic, spre arta, cultura, stiinte, calatorii in strainatate. Dupa 3 iulie devin mai energici, dorinici de a se impune in fata altora, de a lupta pentru drepturi si pentru libertatea de exprimare. In jur de 15 iulie vor lua o decizie importanta si de loc usoara cu privire la relatia de parteneriat, de familie sau legat de locuinta. Luna Noua din 19 iulie poate determina afirmarea sau preluarea unor responsabilitati in plan socio-profesional, inceperea unor proiecte ambitioase, cresterea popularitatii. Acum se face primul pas, primele demersuri pentru realizarea unor planuri pe care le construiesc de multa vreme. Dupa 22 iulie se pot implica in relatii de prietenie si cooperare, pot realiza o integrare dinamica in viata sociala atrasi fiind de obiective interesante, de planuri de anvergura. Bucuria si entuziasmul le da incredere si curajul de a-si demonstra calitatile, de a spera ca pot obtine tot ceea ce isi doresc. Trebuie doar sa nu piarda contactul cu realitatea, sa examineze toate propunerile primite, toate aspectele unei situatii, ale unor contracte si sa nu ia decizii ferme cat timp este Mercur retrograd, intre 15 iulie si 8 august. Zile favorabile: 1, 5, 10, 14, 15, 16, 20, 23, 28. Zile nefavorabile: 3, 9, 13, 17, 19, 24, 30.

Pentru Scorpion si Ascendent in Scorpion este o perioada de incercari si confruntari cu cei din jur. Comportamentul lor este iesit fie din subconstient, fie dintr-o puternica dorinta de schimbare; impulsivitatea si dorinta de independenta pot fi gresit orientate. Luna Plina din 3 iulie accentueaza si ea hiperactivitatea mentala si nelinistea scorpionilor. Nu isi pot explica de ce lucrurile scapa de sub control si nimeni nu-i intelege. Dupa 3 iulie eforturile de autoafirmare nu sunt eficiente, iar nervozitatea si nerabdarea lor ajung la limita suportabila. Pana pe 15 iulie conjuncturile sunt bune pentru a se ocupa de planificarea si imbunatatirea planului profesional; se profileaza o negociere, o schimbare, un progres, o promovare, o sansa neasteptata si ajutor din partea unor persoane care ii sfatuiesc si ii indruma. Dupa 15 iulie anumite planuri trebuiesc revizuite si schimbate in mod corespunzator cu situatiile nou aparute. Luna Noua din 19 iulie poate deschide noi perspective de evolutie prin studiu si cunoastere, prin calatorii, specializari inalte, prin cercetare si aprofundare a unui domeniu stiintific sau prin invatarea unei limbi straine, prin cunoasterea altor culturi si civilizatii. Dupa 22 iulie apare o schimbare in munca de fiecare zi, primesc alte responsabilitati, sunt in atentia superiorilor si obligati sa se mobilizeze, sa fie mai creativi, mai inventivi, sa faca fata unor provocari. Intreaga luna sunt predispusi unor probleme de sanatate dar si unor accidente cauzate de graba si neatentie. In schimb, Venus si Jupiter aduc noroc in chestiuni de bani din parteneriate sau colaborari, sponsorizari. Zile favorabile: 7, 8, 11, 12, 14, 21, 27. Zile nefavorabile: 4, 9, 10, 13, 17, 18, 24, 30.

Pentru Sagetator si Ascendent in Sagetator iubirea, romantismul, relatia amoroasa pot reaparea in momente neasteptate. Se simt bine, sunt inventivi si creativi, doresc o schimbare si experiente noi, leaga relatii interesante, intalnesc multa lume, calatoresc, participa la tot felul de actiuni sportive, distractive si evenimente sociale.

Luna Plina din 3 iulie scoate in evidenta necesitatea de a acorda mai multa atentie bunastarii materiale, folosirii resurselor proprii si obtinerii unui echilibru satisfacator. Deciziile care trebuiesc luate acum sunt dificile pentru ca exista un element destabilizator si o doza de risc. Se pune problema daca trebuie sa cedeze niste bani ori sa ii pastreze. Dupa 3 iulie devin mai hotarati asupra formularii obiectivelor pe care doresc sa le urmareasca si mai eficienti in realizarea unor relatii de buna colaborare cu persoanele de care au nevoie. Isi vor urmari interesele cu multa determinare, neezitand sa se desparta de cei care nu au aceleasi idei ori scopuri. Dupa 15 iulie vor fi nevoiti sa isi revizuiasca unele idei, conceptii, planuri de a urma studii superioare, proiecte de calatorie. Urmeaza o perioada de cautare si  informare, de analizare a cailor pe care doresc sa le urmeze. Abia dupa 8 august vor cunoaste situatia sub toate aspectele ei si vor putea lua cele mai bune decizii. Luna Noua din 19 iulie aduce pentru unii nativi trairi emotionale, pasiuni erotice sau tristetea de a se desparti de o persoana. Va exista o nevoie puternica de a face o analiza profunda a evenimentelor si de a lasa sa se produca in personalitatea lor anumite schimbari, influentati fiind de oameni sau imprejurari.  Dupa 22 iulie se pot detasa de multe probleme si griji, sunt expansivi si hotarati sa faca  schimbarile necesare, sa-si largeasca experienta de viata in moduri cat mai diverse si originale. Vor trai momente placute alaturi de persoane dragi, vor calatori, vor fi prezenti in societate, vor straluci pe plan intelectual. Zile favorabile: 1, 5, 10, 14, 16, 20, 25. Zile nefavorabile: 2, 3, 17, 18, 24, 30, 31.

Pentru Capricorn si Ascendent in Capricorn. Aspectele foarte bune pentru munca de fiecare zi si activitatea profesionala aduc sanse de progres, de promovare, de atingere a unor obiective, de reusite, satisfactii si oferte de colaborare foarte avantajoase; pentru unii nativi va insemna un nou loc de munca sau conditii de munca net superioare celor de pana acum. Nemultumirile si divergentele pe care le au cu partenerul de viata se rasfrang asupra linistii caminului; Luna Plina din 3 iulie ii va face sa simta ce obstacole si limitari ii impiedica sa actioneze asa cum isi doresc, cat de mare este libertatea de miscare si ce lipseste pentru a fi pe deplin fericiti. Isi vor exprima deschis dorintele, isi vor revendica drepturi, vor pretinde schimbari in mediul familial, de locuinta sau domiciliu. Dupa 3 iulie depun mult efort si energie pentru a demonstra competenta in profesie si calitatile de conducator, pentru a atrage atentia sefilor sau pentru a castiga un post de conducere. Incepand cu 15 iulie, Mercur retrograd ii va determina sa reflecteze mai mult asupra aspectelor psihologice, asupra schimbarilor de gandire si de comportament, si sa regrete ca s-au certat cu cineva din familie. Luna Noua din 19 iulie favorizeaza deschiderea spre lume si relatii, colaborarile si buna intelegere cu partenerii. Daca s-au certat, acum pot face primul pas spre impacare. Dupa 22 iulie sunt preocupati de afacerile partenerilor, de administrarea unor bunuri. Este necesar sa se verifice cu atentie acte si facturi, termene de plata deoarece se vor strecura multe erori si confuzii ori intarzieri. Se primesc oferte pentru contracte, sfaturi bune si sustinere de la cei din jur si dispun de multa energie afirmativa. Sunt capabili sa conduca afacerile altora sau propria firma, se dovedesc buni organizatori si conducatori talentati. Rabdarea si munca sustinuta din ultimii ani incep sa dea roade. Zile favorabile: 7, 8, 12, 21, 23, 25, 27. Zile nefavorabile: 3, 4, 9, 7, 18, 24, 30.

Pentru Varsator si Ascendent in Varsator. Mult entuziasm, energie creatoare, dorinta de a se evidentia, de a cuceri, de a se exprima liber si a face ceea ce isi doresc, de a relationa si a obtine aprecierea celor din jur. In acelasi timp, sentimentul datoriei si apasatoarele obligatii fata de ceilalti le da o stare de nervozitate si nemultumire. Luna Plina din 3 iulie le aduce o senzatie de neliniste sau de oboseala, dorinta de a se izola si a reflecta asupra viitorului, de a visa la lucruri placute. Dupa 3 iulie au un imbold de a explora idei si concepte, de a-si extinde domeniul de cunoastere, de folosi intelectul si creativitatea pentru a castiga renume si prestigiu. Cei care au acumulat experienta si au castigat apreciere vor dori sa transmita si altora cunostintele si viziunea personala. Se prefigureaza sanse de a obtine diplome sau un statut intelectual, de a deveni profesor, invatator, indrumator, de a se ocupa de educatia copiilor sau tinerilor. Dupa 15 iulie se pot razgandi in ceea ce priveste aranjamentele, intelegerile sau contractele cu partenerii, ori se ivesc unele confuzii si o comunicare deficitara. Luna Noua din 19 iulie accentueaza necesitatea de a cauta un loc de munca potrivit pregatirii si competentelor asimilate; sunt momente tensionate si unii nativi ar putea sa primesca sarcini suplimentare, termene scurte de finalizare a unor lucrari. Dupa 22 iulie sunt foarte activi in ceea ce priveste relatiile de orice natura. Vor examina toate persoanele cu care intra in contact pentru a stabili cat de utile sunt, ce trebuie facut pentru a corecta problemele si nemultumirile. Au multe intalniri cu prietenii, cu fratii; cei tineri traiesc o poveste de iubire, cei casatoriti au bucurii din partea copiilor ori sunt fericiti pentru aparitia unui copil in familie. Zile favorabile: 1, 5, 6, 10, 11, 14, 15, 20, 25, 28. Zile nefavorabile: 9, 12, 13, 17, 18, 24, 29, 30.

Pentru Pesti si Ascendent in Pesti. Nativii Pesti au energie si dorinta de face lucrurile dupa placul lor, echilibrand munca si timpul de odihna. Viata casnica este un centru de interes pentru care vor actiona cu multa determinare facand planuri de mutare sau amenajare, de marire a sptiului, de achizitionarea unor obiecte scumpe. Luna Plina din 3 iulie accentueaza necesitatea de a fi mai sociabil, de a primi si a oferi protectie, de a intalni prieteni, de a cunoste mai multa lume. O relatie de prietenie sau de iubire este in impas si cat de curand ruptura se va produce. Dupa 3 iulie este necesar sa se ocupe de gestionarea unor bunuri comune, cheltuirea sau investirea unor bani impreuna cu partenerii lor; insa ei vor fi cei care se ocupa de negociere si acte. Dupa 15 iulie poate fi nevoie sa se analizeze unele detalii, sa se refaca unele lucrari, acte, proiecte. Luna Noua din 19 iulie aduce momente tensionate in ceea ce priveste relatia de dragoste, educatia copiilor sau afacerile de parteneriat; in rest, este o perioada incarcata de energie si creativitate. Dupa 22 iulie se impune mai multa implicare si dedicare muncii, responsabilitatilor de tot felul, achitarii de sarcini si rezolvarii unor probleme la locul de munca. Zile favorabile: 7, 8, 12, 22, 23, 26, 27. Zile nefavorabile: 2, 4, 9, 17, 18, 24, 30.