Pentru Berbec si Ascendent in Berbec in este o perioada mai relaxata si strabatuta de optimism. Pot face lucrurile pe care si le doresc de mai mult timp, vacanta visata, intalnirile cu rudele sau cu copiii, plimbarile sau placerile mai simple cum ar fi lecturile si conversatiile cu prietenii. Conflictele pe care le au de mai mult timp cu unii parteneri se indreapta spre un deznodamant abrubt si rece, Luna Plina din 2 august le accentueaza sentimentul de libertate, nevoia de exprimare, de expansiune, dorinta de a cunoaste persoane interesante. Vor lega relatii de prietenie sau de dragoste, se vor bucura de intalniri agreabile si discutii interesante, se implica in activitati  intelectuale, educative sau creative si au multa agilitate mentala. Poate aparea un interes deosebit pentru un nou domeniu de cunoastere ori pentru religie; pot obtine o diploma valoroasa, au succes la un interviu, examen sau pur si simplu sunt remarcati si apreciati de catre cei din jur. Unii vor beneficia de ajutor din partea fratilor sau de primirea unor informatii foarte bune ori foarte utile; primesc vesti din strainatate sau in legatura cu o calatorie peste hotare. Dupa 8 august vor fi atrasi deopotriva de cofortul caminului, de reuniunile de familie sau de infrumusetarea locuintei. In jurul datei de 15 august neintelegerile cu partenerul de viata ajung la un punct maxim si este de asteptat sa se aprinda spiritele si sa se ajunga la cearta si acuzatii un pic cam exagerate. Luna Noua din 17 august poate insemna un inceput pentru noi activitati creative, pentru revigorarea relatiilor sociale, pentru aventuri sau o noua poveste de dragoste. Cei maturi pot petrece alaturi de copii momente de relaxare sau de satisfactie, de implinire a unor vise. Dupa 22 august, apar o serie de obligatii si revin responsabilitati care au fost cu buna-stiinta neglijate, se resusciteaza unele dezacorduri in privinta banilor sau a bunurilor comune. Pe 31 august se va repeta aspectul de Luna Plina, insa pe casa a XII-a, loc de visare si nelinisti, de izolare si recuperare a fortelor. Este momentul potrivit pentru analiza si reflectie asupra semnificatiilor ultimelor evenimente traite, pentru intelegerea modului in care actiunile lor sunt influentate de intalnirea cu anumite persoane. Zile favorabile: 2, 5, 9, 10, 11, 25, 29. Zile nefavorabile: 6, 7, 12, 13, 20, 21, 26.

Pentru Taur si Ascendent in Taur exista mult entuziasm pe domeniul afacerilor; iar ofertele si oportunitatile sunt deosebit de bune. Munca bine facuta le aduce bani, contracte, un post de raspundere. Isi pot spori bunurile materiale, se pot imbogati datorita eforturilor depuse in ultima vreme dar si datorita inteligentei si capacitatii lor de a profita de situatiile favorabile aparute. Luna Plina din 2 august le pune la incercare adaptabilitatea si puterea de decizie, diplomatia si strategia cu care isi urmaresc principalele obiective de viata. Vor trebui sa faca fata unui eveniment destabilizator in plan social, unor conflicte verbale sau unor critici la adresa lor, unor dezacorduri – trecatoare –cu familia. Incepand cu 8 august beneficiaza de o mai buna capacitate de comunicare, de relationare cu cei din jur; fac o serie de planuri legate de familie sau locuinta. In jurul datei de 15 august se creeaza conjuncturi nefavorabile si situatii dificile care conduc la relatii proaste cu cei din jur, la posibilitatea unor accidente. Luna Noua din 17 august accentueaza nevoia de dragoste si ocrotire, de intensificare a raporturilor cu familia. Amintirile ii vor coplesi, vor dori sa faca gesturi frumoase pentru casa parintesca, intalniri cu fratii. Dupa 22 august se vor simti mai energici, si mai expansivi, vor incerca sa domine in relatiile cu partenerii si colaboratorii, sa isi impuna punctele de vedere sau conditiile, sa isi arate deschis nemultumirile. Intuitia le va spune ce si cat trebuie sa cedeze, ce compromisuri trebuie sa faca; vor intelege unde este punctul sensibil si ce idei gresite au sustinut, insa le va fi greu sa recunoasca. Luna Plina din 31 august declanseaza nevoia de a iesi in societate, de a intalni persoane si grupuri de prieteni de a face impresie buna si de a stabili noi contacte. S-ar putea ca, in anumite ocazii, sa exagereze cu pretentiile si ambitiile lor, cu gesturile de generozitate, cu cheltuielile exravagante. Zile favorabile: 3, 4, 8, 9, 14, 18, 19, 22, 27. Zile nefavorabile: 6, 7, 13, 15, 20, 21, 26, 28.

Pentru Gemeni si Ascendent in Gemeni. Sunt aspecte favorabile mai ales pentru comunicare si relationare, pentru afirmarea propriei imagini in planul social, pentru desfasurarea unor activitati placute si chiar pentru a se remarca in competitii sportive. Luna Plina din 2 august le da dorinta de a experimenta noi senzatii, noi idei. Vor visa la calatorii indepartate, la cautarea unui ideal inalt care sa le anime existenta. Dupa 8 august Mercur redevine direct si sporeste capacitatea de comunicare, de gandire logica si creativa. Sunt in mare verva si agitatie, au idei foarte originale si isi gasesc o serie de preocupari ciudate si extravagante, noi aventuri. Venus intra in casa banilor si atrage unele sanse pentru castigurile din munca proprie. Exista o problema – care are si implicatii financiare –  cu un/o prieten(a); un conflict care se acutizeaza in jur de 15 august si al carui impact psihologic este puternic determinand schimbari de atitudine in relatiile viitoare. Luna Noua din 17 august vizeaza casa a III-a si favorizeaza  planul intelectal, comunicarea si relatiile cu mediul inconjurator. Planurile care se initiaza acum si care au legatura cu schimburile comerciale sau de idei, acumularea de cunostinte si informatii, discutiile, deplasarile scurte si actiunile dinamice, intalnirile cu cei apropiati, toate aceste initiative vor fi satisfacator finalizate. Dupa 22 august, va fi nevoie sa se implice in viata de familie cat si in munca si responsabilitatile de fiecare zi; profesia si cariera cer multa determinare, eforturi sporite in schimbul satisfactiilor dorite. Luna Plina din 31 august pune accent pe casa profesiei si carierei, pe aspectele delicate si partile vulnerabile ale vietii sociale. Poate va fi mai usor sa faca fata unui volum mare de munca dar mai dificil sa intampine critica si dezaprobarea celor din jur. Zile favorabile: 1, 11, 16, 25, 28, 30. Zile nefavorabile: 7, 13, 20, 21, 24, 26, 27.

Pentru Rac si Ascendent in Rac. Este o perioada buna pentru afaceri, investitii imobiliare, negocieri de salariu, schimbari in ceea ce priveste profesia sau cariera. Primele 7 zile aduc oportunitati, protectie si noroc, momente favorabile de care pot profita daca sunt atenti si inspirati si interesati de castigurile materiale si prestigiu social. Luna Plina din 2 august declanseaza experiente emotionale intense dar placute, legate de visurile si sperantele de viitor, de aparitia unor sanse, unui ajutor, unui protector, unei burse, unui imprumut, unei schimbari favorabile. Daca exista dificultati ele provin din neintelegerile cu unii parteneri sau asociati ori din dificultatea de a echilibra viata de familie cu activitatea profesionala si cu multitudinea de schimbari din acest sector. Dupa 7 august se poate face cu mult succes o negociere de salariu sau un plan de afaceri, o evaluare sau o reformulare a obiectivelor importante. Zilele de 8 si 9 august pot aduce informatii utile si, in acelasi timp, multa intuitie. Venus pe casa I poate induce acestor nativi dorinta de a se relaxa ori de a gusta placerile unei vacante, unei calatorii, unui concediu de vis. De asemeni, le va spori interesul pentru imbunatatirea propriei imagini, pentru infrumusetare. In jur de 15 august, un conflict casnic, un dezacord cu partenerul de viata este la cote maxime; motivul poate fi legat de cumparari si investitii. Luna Noua din 17 august favorizeaza luarea unor decizii inportante pentru securitatea materiala, a lor si a familiei; se pun bazele unui proiect serios si pe termen lung, se fac primii pasi sau primele demersuri ale unei afaceri. Dupa 22 august, se activeaza schimburile de informatii, relatiile si comunicarea, drumurile scurte, nevoia de afirmare; un plus de energie ii va indemna sa plece intr-o vacanta. Luna Plina din 31 august amplifica nevoia unei deschideri mentale si spirituale, dorinta de a parasi, sub diferite pretexte, programul cotidian obisnuit si sa cedeze unei puternice “chemari spre indepartari”. Zile favorabile: 3, 4, 8, 9, 14, 19, 22, 23. Zile nefavorabile: 6, 7, 13, 16, 20, 21, 26, 28.

Pentru Leu si Ascendent in Leu este o perioada efervescenta, incarcata de evenimente si intalniri, de schimburi de informatii si intemeierea unor noi relatii de prietenie ori cooperare. Plini de entuziasm, expansivi in plan social, au indemnul de a se impune, de a face impresie buna punandu-si in valoare calitatile, exprimandu-si cu forta opiniile. Luna Plina din 2 august aduce momente critice si neintelegeri cu unii parteneri; din aceste conflicte trebuie sa inteleaga necesitatea de a clarifica unele relatii si sa constientizeze limitele pana la care isi pot exercita puterea de decizie. In prima parte a lunii, nativii Leu sunt bine vazuti si apreciati in plan social, se pot baza pe relatii si protectori, sunt invitati la intruniri si receptii, in cercuri elitiste; mai ales pana pe 7 august, au cele mai bune sanse de a se integra in anumite grupuri de interese, de a primi propuneri sa ocupe o pozitie frumoasa intr-o organizatie, fundatie, club, partid etc. Dupa 7 august au o capacitate sporita in a-si prezenta punctele de vedere si a-si promova ideile, in negocierea de conditii ori contracte, in a analiza si a evalua o situatie; stiu sa planifice si sa organizeze mai bine actiunile, sa isi exprime dorintele, sa traga concluziile corecte din informatiile primite; calatoriile sunt profitabile si pot rezolva probleme dificile intr-un mod cat se poate de ingenios. Motive de stres par sa existe pe casa muncii si sanatatii. Pe plan sentimental, Leii sunt incercati de nevoia de a trai povesti de iubire, de a visa la dragostea ideala. In jur de 15 august, au neplaceri cu cei din jur, certuri, risc de accident. Luna Noua din 17 august  accentueaza egocentrismul, subiectivitatea, nevoia de independenta si dorinta puternica de a initia proiecte indraznete. Dupa 22 august isi vor indrepta atentia catre afaceri, bani, camin, munca si responsabilitati; vor dori sa rezolve unele probleme de familie, sa impuna o noua ordine si organizare, sa fie de ajutor, sa ofere bani si protectie. Luna Plina din 31 august aduce dezamagiri, certuri legate de bani, plata unor datorii, rezolvarea unor probleme administrative. Zile favorabile: 2, 11, 15, 16, 17, 25, 29. Zile nefavorabile: 6, 7, 13, 20, 21, 26, 28.

Pentru Fecioara si Ascendent in Fecioara. Sunt aspecte bune care sustin afacerile, activitatile financiare, munca si profesia. Pot beneficia de multa energie afirmativa pentru urmarirea obiectivelor; au parte de noroc, de sanse de promovare, de protectie si sustinere, de apreciere din partea superiorilor, de surprize placute si relatii bune, mai ales in zilele de 2 si 3 august. In acelasi timp, exista tendinta spre analiza si introspectie, nevoia de a avea contact cu subconstientul pentru a descoperi adevaratele dorinte ori scopuri si care sunt cele mai eficiente mijloace de realizare. Luna Plina din 2 august pune accentul pe munca de rutina si responsabilitatile obisnuite, pe necesitatea de a avea in vedere atat detaliile cat si ansamblul unui plan de actiune. Dupa 7 august, Mercur revine in mers direct si  sustine gandirea analitica, imaginatia si originalitatea, culegerea unor informatii secrete si prelucrarea lor. Zilele de 9 si 10 sunt incarcate de temeri si pesimism ori umbrite de tristetea unei relatii proaste cu un prieten sau cu persoana iubita. In jur de 15 august vor fi afectati de un conflict in zona afacerilor si castigarii banilor; sunt momente in care dorinta de actiune este obstructionata sau inhibata de o anume conjunctura. Luna Noua din 17 august aduce momente de criza, tendinta spre izolare, visare, iluzie, inactivitate, depresie ori probleme de sanatate. Dupa 22 august, se vor simti mai bine, mai energici si dornici de afirmare, mai subiectivi si mai siguri pe sine. Vor acumula informatii secrete, vor fi prudenti si calculati. Vor intra in discutii si dispute doar daca sunt siguri de ideile pe care le sustin. Ritmul vietii lor este tot mai alert, au tot mai multe contacte cu cei din jur si sunt interesati de clarificarea relatiilor, de trierea si pastrarea celor care par potrivite. Sunt mult mai implicati intr-o relatie de afaceri decat in cea de dragoste. Luna Plina din 31 august accentueaza nevoia de autonomie si de libertate decizionala. Aspectele bune sustin reusita in orice confruntare sau incercare de a impune o dorinta, o decizie, o intelegere cu partenerii. Zile favorabile:3, 4, 8, 9, 11, 14, 18, 19, 22. Zile nefavorabile: 6, 7, 13, 20, 21, 24, 26, 28.

Pentru Balanta si Ascendent in Balanta. Acesti nativi au multa determinare, dorinta de a relationa cu persoane cat mai diverse, dar mai ales cu lumea din varful piramidei sociale, cu oameni influenti care au putere de decizie. La fel de importanta este nevoia de evolutie in planul cunoasterii, dorinta de a calatori si de a-si satisface curiozitatea. Au mari sanse de a pleca in strainatate, de a fi acceptati in scoli superioare, in institutii de elita, de a primi burse. Cei maturi obtin succese in cercetare ori posturi importante in invatamant. Luna Plina din 2 august aduce emotii si experiente interesante, dar este posibila si o confruntare intre dorintele lor si cele ale prietenilor; pentru altii poate fi vorba de momente de exaltare amoroasa. Dupa 7 august casa muncii este bine aspectata, apar unele oportunitati de promovare in cariera, oferte pentru un post incarcat de responsabilitati; va fi dificil de facut o alegere si se accentueaza un dezacord cu partenerul de viata ori cu familia. In jur de 15 august apar momente conflictuale, in care ambitia si dorinta de actiune este inhibata de limitari, interdictii sau amanari; risc de traumatisme pe corpul fizic. Luna Noua din 17 august accentueaza preocuparea pentru integrare in plan social; sunt momente importante pentru initierea unor proiecte de viitor, pentru precizarea unor scopuri, pentru inceputul unei cooperari cu grupuri, asociatii, fundatii, partide etc. Pot face cunostinta cu o persoana  de exceptie, cu un prieten sau cu un protector care ii va ajuta sa faca o schimbare importanta in viata lor. Dupa 22 august se vor ocupa cu seriozitate de problemele de familie ramase nerezolvate, de afaceri, munca si folosirea eficienta a banilor, vor fi mai introspectivi analizandu-si bine scopurile si mijloacele prin care isi vor putea realiza proiectele de viitor. Luna Plina din 31 august le va pune la incercare atentia, rabdarea, seriozitatea, puterea de a ramane ancorati in realitate muncind cu tenacitate si acordand importanta micilor detalii. Zile favorabile: 2, 5, 9, 11, 15, 17, 25, 29. Zile nefavorabile: 6, 7, 13, 16, 20, 21, 26, 28.

Pentru Scorpion si Ascendent in Scorpion se perpetueaza starea de incordare pe zona muncii si a responsabilitatilor; pentru cei tineri se pune problema unei orientari in cariera, iar pentru cei maturi necesitatea de a face ajustari, planificari, stabilirea unor obiective si obtinerea statutului social dorit. Sustinerea astrala este buna, insa, in jur de 2 august (Luna Plina) se va pune problema de a corecta unele lipsuri si greseli in activitatea pe plan profesional si social, de a stabili un echilibru convenabil cu viata de familie, de a face fata unor schimbari in viata particulara. Vor beneficia in continuare de sprijinul unor persoane binevoitoare, de ajutor financiar, de sustinere din partea celor dragi. Dupa 7 august vor dori sa se detaseze de obligatiile cotidiene pentru a experimenta lucruri noi prin calatorii, studiu, lecturi, vizite in expozitii, participarea la diverse manifestari artistice. Cei mai multi vor fi impiedicati sa-si urmeze aceste impulsuri catre placere si relaxare de unele probleme cotidiene importante si de munca responsabila in care sunt angrenati. Cariera si domeniul profesional aduc satisfactii dar si incercari, popularitate dar si responsabilizare; apar schimbari benefice, promovare sau negocieri convenabile. Multi nativi simt indemnul de exprimare a creativitatii, de a concretiza puterea de imaginatie si de a-si face cunoscute talentele. Isi pot dovedi originalitatea, inventivitatea, pot straluci si pot obtine un succes nesteptat care sa le aduca si bani. In jur de 15 august apare un evaniment suparator sau vesti proaste in legatura cu sanatatea lor. Luna Noua (in jur de 17 august) aduce momente bune pentru afirmare in viata publica, ascensiune profesionala, cresterea popularitatii, confirmarea valorii. Este o perioada foarte favorabila pentru a face planuri pe termen mediu si lung, pentru a preciza obiectivele importante care trebuiesc urmarite. Dupa 22 august vor cauta persoane si relatii potrivite cu domeniul lor de interes si cu planurile lor de viitor. Vor incerca multe dezamagiri cu privire la gasirea  unor prieteni sau protectori si realizarea unei colaborari eficiente. Luna Plina din 31 august ii obliga sa recunoasca necesitatea de a fi mai sinceri, mai deschisi, mai sociabili, mai rabdatori, mai empatici; este timpul sa accepte ca orice relatie trebuie fondata pe libertatea de gandire si de decizie, ca o prietenie nu se bazeaza doar pe interesele comune. Cei care au copii vor restabili relatiile bune cu acestia. Zile favorabile: 3, 4, 9, 14, 18, 19, 22, 23, 31. Zile nefavorabile: 6, 7, 13, 16, 20, 21, 26, 28.

Pentru Sagetator si Ascendent in Sagetator. Relatiile foarte armonioase le sustin actiunile de colaborare si integrare in plan social. Prin aspectele benefice dintre planete, inceputul lunii august faciliteaza formularea unor obiective, stabilirea unui echilibru intre interesele personale si cele de grup, realizarea unor contracte profitabile. Nativii Sagetator sunt incercati de nevoia de libertate, de dorinta de schimbare si noutate, de largirea campului de cunoastere si continuarea unor studii. Unii vor calatori, altii vor urmari elevarea nivelului cultural. In jur de 2 august (Luna Plina) pot sa apara unele nelinisti sau nemultumiri cauzate de o disputa ori de confruntarea cu un prieten; formularea gresita a ideilor poate rani sensibilitatea celor din jur. Dupa 7 august cei tineri pot intra in relatii de dragoste foarte intense; pasiunea apare brusc si nu va fi de lunga durata. Se vor confrunta cu o problema financiara – ce are legatura fie cu copiii, fie cu persoana iubita – iar aceasta dificultate va fi depasita cu ajutorul familiei. In jur de 15 august vor avea un conflict de interese cu o persoana sau un grup; ambitia si dorinta lor de actiune vor fi limitate de reguli si interdictii sau de atitudinea rece a colaboratorilor. Luna Noua din 17 august accentueaza necesitatea de a se elibera de limitele vietii cotidiene incarcate de rutina pentru a initia calatorii sau studii superioare. Au o multime de idei si multa curiozitate pentru a se implica in cercetari, lecturi, experimente, aventuri, cautari spirituale si filozofice. Pot cunoaste persoane straine, pot calatori peste hotaree sau invata limbi straine. Acum vor stabili someniul de interes pentru urmatorul an. Dupa 22 august este necesar sa se preocupe de cariera si statutul social pe care doresc sa-l obtina. Acum ies in evidenta greselile ori necesitatea unor ajustari in planurile si telurile stabilite. Este nevoie de o viziune mai pragmatica si o analiza a tuturor detaliilor referitoare la organizarea afacerilor si pastrarea unui control asupra resurselor proprii. In jur de 31 august (Luna Plina) vor exista unele tensiuni in viata de familie, probleme care tulbura linistea vietii personale si impun luarea unor decizii legate de spatiul privat. Zile favorabile: 2, 11, 12, 14, 17, 25, 29, 30. Zile nefavorabile: 6, 13, 20, 21, 24, 26, 28.

Pentru Capricorn si Ascendent in Capricorn. cariera este zona de prim interes, foarte bine sustinuta astral de planetele din casa muncii. Exista multa energie si hotarare pentru realizarea unui plan ambitios, insa gasirea unui loc de munca bun ori accederea la un post important atarna si de norocul care acum se perinda prin casa a VI-a. Succesul ii insoteste si in afacerile proprii si in preocuparea pentru administrarea finantelor unor parteneri. Sanatatea este buna, iar cei cu probleme se simt mai bine ori se indreapta rapid spre vindecare. In jur de 2 august (Luna Plina) va exista o puternica determinare si concentrare pe chestiunile banesti, pe analizarea mijloacelor si resurselor proprii. Bunastarea materiala ii va preocupa atat de mult incat se vor decide sa faca unele schimbari in modul lor de viata si munca. Cei care nu suporta autoritatea sefilor, vor planui inceperea unei afaceri proprii, cel mai probabil cu ajutorul familiei. Dupa 7 august intalnesc o persoana cu care au discutii interesante si care le influenteaza modul de gandire si deciziile cu privire la profesie, cariera, obiective in plan social. In jur de 15 august apar evenimente sau incidente neplacute in zona profesiei, carierei, renumelui; actiunile lor ambitioase sunt zadarnicite de limitari si interdictii, de interventia unor restrictii sau amanari. Luna Noua din 17 august aduce evenimente interesante, emotii, surprize, intalniri cu persoane importante; elementul surpriza se produce in spatiul intim, in familie si cel mai probabil va insemna o vizita neasteptata. Dupa 22 august sunt mai dornici de noi experiente, de largirea orizontului de cunoastere, de calatorii si studii superioare, de lecturi si discutii intelectuale. Luna Plina din 31 august accentueaza nemultumirea fata de o stare de fapt si cotidianul obisnuit; ideea unei schimbari este obsedanta si incep sa gandeasca planuri concrete pentru actiunile viitoare menite sa le puna in valoare personalitatea. Zile favorabile: 3, 4, 9. 14, 19, 22, 23, 27. Zile nefavorabile:  6, 7, 13, 16, 20, 21, 26, 28.

Pentru Varsator si Ascendent in Varsator. Este o perioada optimista, foarte creativa, expansiva, placuta, potrivita pentru distractii, spectacole, aventura, sport, activitati creative extraprofesionale. Relatiile, intelegerile, contractele si parteneriatele sunt foarte importante; pentru unii nativi relatia de iubire va fi legalizata, pentru altii apar ocazii de a cunoaste multe persoane, de a lega prietenii si a stabili buna-intelegere cu cei din jur.  In jur de 2 august (Luna Plina) poate aparea o problema relationala sau un conflict mai vechi atinge punctul maxim. Confruntarea va scoate la iveala toate nemultumirile si sentimentele ascunse pana acum; se va reanaliza discutii mai vechi, atitudini si divergenta de pareri. Dupa 7 august zona muncii aduce mici satisfactii, castiguri banesti, oportunitati si imbunatatiri la locul de munca, relatii bune cu colegii. Sanatatea se imbunatateste, ori se precizeaza diagnosticul si se gaseste un leac potrivit. Neintelegerile si dezacordurile dispar treptat, clarificandu-se toate problemele de comunicare cu partenerii. In jurul datei de 15 august exista riscul de a seimplica intr-un conflict de idei ori de a se confrunta cu interdictii, limitari sau lipsa de receptivitate in ceea ce priveste dorinta lor de a-si exprima viziunea personala si cunoasterea. In jur de 17 august (Luna Noua) sunt momente favorabile pentru noi asocieri si contracte, pentru colaborari si parteneriate de orice fel pentru ca exista deschiderea si inclinatia de a face compromisurile necesare. Intelegerile facute acum sunt stabile si serioase, colaborarile profitabile. Duapa 22 august ii preocupa o problema financiara aparuta in administrarea bunurilor comune ori cauzata de cheltuielile cu educatia copiilor. Luna Plina din 31 august aduce crize emotionale, nelinisti, constientizarea unor lucruri misterioase ce nu trebuiesc ignorate chiar in tumultul activitatilor de fiecare zi. Zile favorabile: 2, 9, 11, 15, 16, 17, 25, 29. Zile nefavorabile: 6, 7, 13, 20, 21, 24, 26, 28.

Pentru Pesti si Ascendent in Pesti este o perioada incarcata de responsabilitati si sunt nevoiti sa faca o replanificare a activitatilor ori sa efectueze o munca migaloasa. Castigarea banilor este importanta pentru investitiile urgente pe care le au de facut in locuinta. Cumpararea unui bun de valoare le poate destabiliza  temporar situatia financiara sau trebuie sa recuraga la un imprumut. In jur de 2 august (Luna Plina) se vor simti obositi si dornici sa se retraga in linistea si confortul caminului, alaturi de cei dragi. O reuniune de familie, intalnirea cu rudele si copiii le procura satisfactie si le mai spulbera nelinistea. Dupa 7 august isi vor programa mai multe distractii, plimbari, intalniri cu prietenii, o excursie cu copiii sau mai mult timp petrecut alaturi de persoana iubita. O poveste de dragoste poate incepe in mod ciudat sau poate aduce situatii dificile. In jur de 15 august vor infrunta evenimente sau experiente dificile in plan psihologic care vor avea un impact considerabil asupra lor influentandu-le afirmarea  in societate sau declansand o transformare interioara. Luna Noua din 17 august pune accent pe responsabilitati si sarcinile de serviciu, pe necesitatea de a se preocupa de bunastarea familiei si de gestionarea banilor comuni. Acum pot prelua o functie, isi pot propune noi obiective, fac planuri inteligente de afaceri. Dupa 22 august apare necesitatea de a intensifica relatiile, intalnirile si un mod avantajos de cooperare in plan social. Trebuie sa depuna eforturi pentru a gasi persoanele potrivite unor bune intelegeri si cooperari.  Luna Plina din 31 august poate aduce un moment critic intr-un conflict relational punand in evident nevoia de libertate individuala si autonomie. Pusi in situatia de a lua decizii dificile, nativii Pesti vor cauta o cale diplomatica sau o discutie transanta. Zile favorabile: 3, 4, 8, 9, 14, 18, 19, 22, 23. Zile nefavorabile; 6, 7, 13, 15, 20, 21, 24, 26, 28.