Perioada este sub influenta Soarelui in Varsator in bun aspect cu Jupiter din Berbec. Marte in Varsator aduce energie sporita, mobilizare, lupta, aventura, evenimente bruste. Se realizeaza astfel o combinatie exploziva, fata de perioada anterioara. Dinamismul, extravertirea, pasiunea, independenta, originalitate, incredere in viitor, agitatie, curaj. Mercur in Capricorn si Saturn din Balanta mai atenueaza din entuziasmul nostru nemasurat. Luna este in descrestere, deci trebuie sa muncim cu perseverenta la toate planurile incepute.

Gemeni sau Ascendent in Gemeni

Domeniul studiilor, cunoasterii, calatoriilor lungi este luminat de Soare. Trec cu succes examene, fie pentru ca au invatat cu zel , fie ca au noroc. Au dorinta de a realiza cat se poate de mult in acest domeniu si energia planetei Marte ii ajuta sa faca demersuri pentru a avea acces la un invatamant de calitate, la burse de studii, la calatorii in acest scop. Ajutati de protectori sau persoane influente, de sansa care apare la un momentdat – pentru ca Soarele lor va avea bune aspecte cu Jupiter pana in iunie – vor trebui sa profite de toate oportunitatile.
Vor petrece momente bune cu prietenii, vor cunoaste persoane atragatoare cu care pot lega relatii bune. Unii vor trai o poveste de iubire, altii vor decide ca au o legatura serioasa si trebuie legalizata. Alti nativi vor intalni o persoana matura si inteleapta care le-ar putea fi un fel de ghid spiritual. Zile favorabile pentru relatii, intalniri, evenimente mondene: 23-25 ianuarie.