20 si 21 februarie sunt incarcate de evenimente legate de cunoastere, informare, calatorii lungi, studii superioare, strainatate si acte care au legatura cu toate aceste aspecte. Exista si un risc de neintelegeri, comunicare neclara, gandire distorsionata, cearta, actiuni pripite.

Zona socio-profesionala devine tot mai importanta si capacitatea de mobilizare a nativilor creste pe masura ce tot mai multe planete vin sa energizeze aceasta casa. Directionarea favorabila a eforturilor este intr-un fel legata de ceea ce a acumulat in trecut, de cunostintele, experienta si lectiile de viata traite. E de la sine inteles ca cei maturi vor fi privilegiati si vor profita mai mult.

Cei tineri s-ar putea trezi cu responsabilitati prea mari si o pozitie pentru care se simt nepregatiti si coplesiti. In data de 22 au relatii bune la locul de munca, se pot face remarcati in fata sefilor. Isi pot sustine cauza, punctele de vedere, sunt  comunicativi. Incepand cu 24 februarie devin mai ambitiosi, energici, dispusi pentru efort suplimentar. E nevoie de prudenta, sa nu se risipeasca in actiuni minore.

Data de 25 februarie poate fi delicata si conflictuala pentru relatiile de colaborare. Sunt sanse bune de castig sau cadouri de la parteneri ori colaboratori (28 februarie). Zona afectiva este in “recesiune”. Unii vor suferi din dragoste sau, cel putin, asa li se va parea lor.