Gemeni si ascendent in Gemeni

Luna noua din 1 iulie atrage atentia asupra casei financiare si asupra modalitatilor de obtinere a banilor. Vor simti necesitatea de a detine un control mai bun asupra resurselor financiare, de a analiza balanta veniturilor si cheltuielilor si perspectivele de viitor. Incepand cu 5 iulie, intrega luna vor avea ocazii de a face tranzactii financiare, negocieri, investitii. Dominati de o impulsivitate tranzitorie, si sub pretextul ca fac investitii bune, se pot hazarda in cheltuieli exagerate (mai ales in a doua parte a lunii). Luna plina din 15 iunie pune in lumina sursele financiare din colaborari si parteneriate. Se pot debloca niste bani sau imprumuturi, se poate porni o afacere cu alte resurse decat cele proprii.

Cu marte in casa I, acesti nativi sunt foarte energici, curajosi si motivati sa se implice in actiuni importante, sa faca eforturi deosebite daca este necesar. Simt o libertate de actiune si forta de mobilazare in directia realizarii obiectivelor. Viata lor se desfasoara in ritm trepidant, au multe intalniri, discutii, schimb de idei si informatii, scurte calatorii. Sunt foarte eficienti in activitatile intelectuale; au buna capacitate de sinteza, de comunicare, argumentare, organizare si sunt insufletiti de idei originale, inventivitate si proiecte ambitioase. Perioada 7-15 iulie le poate aduce dezamagiri din partea unor prieteni; vor constata ca au fost inselati, mintiti ori ca nu li s-a spus intreg adevarul. Aceste descoperiri ii vor determina sa schimbe atitudinea fata de aceste persoane si sa devina mai prudenti in noile relatii. In jur de 23 vor afla si mai multe lucruri ramase ascunse.

Pe 30 iulie, iarasi Luna plina; evenimente neasteptate, intalnirea unor persoane influente, relatii si comunicare cu incarcatura emotionala.