Gemeni si ascendent in Gemeni

Pentru acesti nativi evenimentele sunt legate de relatii problematice care, la 1 septembrie, sunt intr-un punct de maxima acutizare. Aceste conflicte au repercursiuni asupra muncii, afacerilor sau valorilor materiale. Se mai impun actiuni si drumuri scurte pentru rezolvarea unor situatii ce tin de acte, contracte, mosteniri, informatii si comunicare cu persoane care au autoritate, recuperarea unor subventii sau compensatii banesti din perioade anterioare.

Pana pe 23 septembrie se pot bucura de confortul si linistea caminului, de intalniri placute in cadrul familial, ori de achizitionarea unor lucruri scumpe pentru locuinta. Viata de familie si activitatile casnice le acapareaza interesul. Vor face planuri de renovare, reorganizare a spatiului de locuit in vederea unor schimbari in interiorul familiei.

Intrarea planetei Venus in Balanta, pe 15 septembrie, va determina relatii bune cu copiii, cu prietenii si persoanele iubite; unii se pot indragosti, altii se vor bucura de aparitia unui copil in familie. Dupa 23 se intensifica dorinta de relationare, comunicare, lectura, distractii, exprimare artistica, voiaje, aventuri. Pot sa aiba idei extravagante, un comportament si o lipsa de tact care sa genereze dispute. Vor face risipa de energie incercand sa-si impuna parerile si dorintele, sa incerce sa impresioneze pe toata lumea. In jur de 27 septembrie (Luna noua) se produce un eveniment brusc, neasteptat si neplacut: o cearta, o rupere de relatie, pierdere financiara. Unii nativi privesc cu seriozitate relatia de dragoste pe care o traiesc si simt impulsul de a face pasul spre legalizarea casatoriei.