Gemeni si Ascendent in Gemeni

Acesti nativi au multa determinare in a-si demonstra calitatile, ideile, conceptiile, disponibilitatea de a relationa, a se distra, a participa la dezbateri ori actiuni, manifestari intelectual-culturale. Vor oscila intre exprimarea libera si dezinvolta si straduinta de a cuceri, de a-si imbunatati imaginea in societate. Se exprima bine, sunt competitivi si pot avea realizari in domeniile care necesita abilitati de comunicare, exprimare artistica, activitati educative.

  • Pe 1 si 2 octombrie au intalniri si dispute ce pot duce la ruperea unor relatii, despartirea de anumite persoane cu care nu mai impartasesc aceleasi idealuri. Este bine sa nu dea curs unor provocari.
  • 6-7 octombrie le aduce dorinta de a calatori, de a citi, informa, cultiva, de a face ceea ce le place.
  • 9-10 oct. inseamna emotii, temeri; unii vor fi supusi unor teste importante pentru profesie, cariera, loc de munca, iar altii au de infruntat probleme ce tin de relatii de iubire, educatia copiilor, parteneriate ori colaborari.
  • Luna plina din 12 oct. ii va pune fata in fata cu proiectele si sperantele de viitor, cu erorile pe care le-au facut, cu relatiile pe care n-au stiut sa le gestioneze. Iar data de 13 oct. nu este o zi confortabila nici la locul de munca. Totusi, dupa 13 oct.
  • Gemenii se vor angaja tot mai hotarat in ritmul muncii cotidiene. Intrarea Soarelui in casa a VI-a, ca si Luna Noua de pe 26 oct. le aduce in prim plan responsabilitatile si obligatiile carora trebuie sa le faca fata. Vor trebui sa reziste criticilor si tentatiei de a lasa “balta” unele angajamente. Relatiile cu colegii de serviciu sunt in general bune; insa, nu reusi sa impuna la locul de munca propriile idei si un nou mod de lucru.

Vor scapa de momentele dificile prin ingeniozitate, diplomatie, inspiratie de moment. 29- oct. exista o buna comunicare cu partenerii lor, fac planuri legate de educatia copiilor sau pentru petrecerea timpului liber in mod placut si util.