Gemeni si ascendent in Gemeni.

Munca si obligatiile presante ii determina sa caute solutii salvatoare sau ajutorul celor din jur.

1-3 noi. sunt multe probleme de rezolvat; au idei bune si fac eforturi de a convinge pe ceilalti sa adere la planurile si aranjamentele propuse de ei.

4-6 noi. evenimente, probe, teste, incercari in plan public, confruntari cu sefii, necesitatea de a lua decizii cu privire la cariera, profesie; sunt dornici de schimbare si in cautarea unor solutii originale, insa le este teama sa renunte la ceea ce au realizat pana acum.

7-8 noi. evenimente sociale, intalniri si discutii placute, interesante cu prieteni, parteneri; cautarea unor persoane care pot sa-i ajute in proiecte de viitor. Pe 8 un aspect stresant indica situatii neplacute in relatia cu un prieten ori cu persoana iubita.

9-11 noi se simt mai obositi si ingrijorati cu privire la locul de munca, responsabilitatile familiale si propria sanatate.

12-13 noi. sunt sensibili si dornici de a se intalni cu prieteni sau persoane care por sa le dea sfaturi bune; relatiile de iubire se reaprind, iar unii se indragostesc; pot cunoaste o persoana cu totul speciala.

15-16 noi. obtin bani in mod neasteptat datorita eforturilor depuse la locul de munca; unii pot primi oferte de munca datorate sustinerii din partea unor prieteni.

17-18 noi. au de clarificat probleme de familie sau termenii unor contracte de asociere sau colaborare.

19-20 noi. sunt preocupati de familie, de obiective importante care trebuiesc stabilite cu partenerul de viata. Unii nativi vor decide sa lucreze acasa ori sa desfasoare activitati importante pentru ei sau familie.

21-22 noi. se simt bine alaturi de prieteni maturi care le pot da sfaturi bune; se pot insa certa cu persoane care le sunt rivali, concurenti sau care pretind ca le datoreaza anumite lucruri.

In jur de 25 noi. – Luna Noua – se petrec evenimente importante pentru relatiile si parteneriatele pe care le vor avea in urmatorul an; poate fi un inceput pentru anumite relatii sociale pe care si le doresc, insa trebuie sa fie prudenti in modul in care vorbesc pentru a nu fi acuzati de rele intentii – Mercur retrograd da astfel de confuzii.

27 noi. este o zi foarte buna pentru relatiile afecive, confortul psihic, activitati extraprofesionale si treburile domestice, pentru a primi sustinerea si ajutorul unor persoane. Pot primi bani din diverse surse.

28 noi. e foarte posibil un conflict cu persoane mai putin cunoscute sau cu indivizi care s-au infiltrat printre cunostintele lor; poate fi vorba si de bani imprumutati si nerestituiti.

29-30 noi.viseza la lucruri marete, idealuri inalte, ori calatorii; au dorinta de a face schimbari pentru ca viata li se pare monotona.