Gemeni sau Ascendent in Gemeni

 Acesi nativi au multe evenimente in viata socio-profesionala. Marte ii sustine toata perioada cu energie, putere de munca, ambitie, curaj. Au  initiative indraznete, multa determinare in urmarirea telurilor. Inceputul lunii este favorabil unor reorganizari si chiar transformari sau reorientari profesionale (Luna noua pe 4 declanseaza o noua etapa in cariera). Mercur si Uranus sustin, pana pe 10 – 11 martie, ideile originale, comunicarea, schimbarea optiunilor. Coflicte cu persoanele cu autoritate, confruntari, schimbari ,  (25-31 martie), promisiuni nerespectate (6-8 martie). Vor avea idei bune, inventive dar nu vor putea sa le aplice in totalitate, intampinand dificultati, lipsa de sustinere.

Dupa 11 martie se inmultesc activitatile in planul social; isi largesc cercul de prieteni, participa la activitati de grup. Intrarea lui Uranus in zona prietenilor si protectorilor aduce schimbari bruste in relatiile lor. (21 martie). Se vor desparti de prieteni vechi, vor cunoaste alte persoane, evenimente neasteptate, pentru urmatorii sapte ani. Mercur devine retrograd in ultimele zile ale lunii, chiar pe aceasta casa si primele semnale de schimbare in comunicare si relatii deja vor aparea.

Calatoriile fizice sau mentale sunt bine aspectate; au acces la informatii, idei noi, succes la examene, calatorii profitabile. Perioada 3-27 este buna pentru toate activitatile legate de extinderea cunoasterii, abordarea unor domenii noi, obtinerea unor informatii importante, cercetare si descoperire. Au idei stralucite, solutii bune. De asemeni, pentru calatorii lungi si orice relatii cu strainatatea, programarea unui voiaj, etc. (mai norocoase 9 -12 martie).

Pentru acesti nativi ingresul Nodului Nord in zona relatiilor parteneriale este important pentru ca va sustine acest domeniu si le va imbunatati contactele si asocierile pentru o perioada destul de lunga (un an si jumatate). Reversul este intrarea Nodului Sud in zodia lor, cu efecte mai putin placute, cum ar fi incercari si evenimentele care obliga la maturizare.