Gemeni si ascendent in Gemeni

Se confrunta cu probleme sentimentale sau conflicte in grupul de prieteni. Sunt dornici de a oferi iubire, de a restabili o relatie de dragoste. Se straduiesc sa faca buna impresie, se exprima bine, relationeaza intens si isi fac planuri ambitioase. Luna noua din 1 iunie le poate da o noua directie de viata. Din 3 iunie prin influxurile lui Mercur capata o viziune mai clara asupra unor secvente de viata, sunt plini de verva si capabili de a face planuri sau negocieri, iar Jupiter devine un protector imperceptibil in casa a XII-a. Planeta Venus ii indeamna la conciliere, relaxare si placeri incepand cu 10 iunie.

Momentul de luna plina din 15 iunie este foarte important pentru intelegerea unor probleme de relationare. Este necesara o maxima constientizare a situatiilor pentru ca deciziile ulterioare sa fie bune. Pana pe 21 iunie trebuie sa munceasca in singuratate si sa se abtina de la confruntari. Dupa aceasta data vor avea energie putere de afirmare, isi pot desfasura actiunile in libertate si se pot angaja in actiuni importante pentru ei.

Dupa 16 mai exista multa determinare pentru zona de afaceri si valorizarea muncii. Totusi apar dificultati banesti cauzate de parteneri si char si de prieteni. Castiguri sau recuperarea unor sume de bani la care se asteptau nu vor aparea. Zilele de 16-17, 23-24, 31 mai sunt dificile pentru afaceri si induc blocaje financiare.

Planul social este tulburat de certuri, neintelegeri, rupturi de relatii cu prieteni, cu fiinte iubite sau persoane protectoare. Este un final de conflict si o lamurire a situatiei.