Gemeni si ascendent in Gemeni. 

. In prima saptamana este necesar sa se clarifice niste probleme de familie, sa se discute cu partenerii toate nemultumirile si deciziile. Poate fi vorba de cheltuirea banilor comuni, de investitii comune, de colaborarea sub diverse forme. Pentru alti nativi pot exista probleme dificile in ceea ce priveste viata afectiva; se pot isca certuri, confruntari, dezvaluirea unor secrete sau minciuni, dusmanii, reprosuri in cuvinte jignitoare. In jur de 10 dec. – Luna Plina – se scot iarasi in evidenta problemele nerezolvate in relatiile cu ceilalti, nevoia de exprimare a dorintelor si sentimentelor. Este necesara de o perioada pentru a intelege unde au gresit si cum trebuiesc abordate punctele critice. Un final pentru aceste conflicte si deciziile bune pot sa aparea in jur de 27 dec.

Dupa 13 dec. se acutizeaza problemele sentimentale (pentru unii) si banesti (pentru altii), dar se pot aborda cu seriozitate pentru a gasi modalitati de rezolvare; apar idei bune sau persoane care pot sa-i ajute, iar comunicarea este deschisa, calda si convingatoare.

Dupa 20 dec. este nevoie de multa precautie in cheltuirea banilor si sa nu se bazeze prea mult pe sursele parteneriolor si asociatilor; evenimente neprevazute vor determina cheltuieli serioase, neplanificate.

In jur de 24 dec. – Luna Noua – vor simti nevoia de interiorizare, de reflectie asupra vietii si evenimentelor petrecute in ultima vreme, de intelegerea lucrurilor ascunse. Posibile crize emotionale cauzate de nevoia de iubire ori cauzate de problemele in planul familial (posibile despartiri, certuri cu familia, decizii definitive).

In jur de 27 dec. poate sa apara in viata lor persoane ce vor determina schimbari importante in personalitatea lor; sunt intalniri de destin, ii va lua prin surprindere si vor actiona (reactiona) impulsiv. In acelasi timp, dorinta de a experimenta lucruri noi, de a trai senzatii si momente incitante, placeri ce tin atat de planul intelectual, cat si de cel fizic si psihic, toate acestea pot sa determine o atitudine boema si nonsalanta, adica sa ignore problemele de familie, sa vrea sa uite de nacazuri pentru a se ocupa doar de lucrurile care-i fac placere sau pentru a se distra.