Gemeni si ascendent in Gemeni

Mercur retrograd incepand cu 2 august genereaza schimbari in planurile de familie. Nu este bine sa se ia decizii importante pana pe 20 august. Informatiile pot fi neclare, incomplete si comunicarea dificila. Pe 9 august Mercur se intoarce in casa comunicarii si relationarii cu mediul apropiat, astfel ca deplasarile si activitatile cotidiene sunt mereu in readaptare, revizuire, amanare. Incercarea de a imbina utilul cu placutul poate reusi intr-o anumita masura, insa relatiile de prietenie si cele de afaceri nu merg de loc bine. Nu mai gasesc intelegere si sustinere, protectorii au disparut, sunt de negasit.

Valorile materiale capata o importanta mare pentru ei incepand cu 4 august. Eforturile nu dau rezultatele dorite si se pot alege doar cu risipa de energie, daca nu si de bani. A incepe acum o afacere nu este de loc potrivit chiar daca a fost pregatita cu mult timp inainte si in detaliu. Calculele nu se potrivesc, apar obstacole de tot felul. Exista pericolul unor cheltuieli importante si neprevazute; pentru unii nativi, spre finalul perioadei apar pierderi financiare cauzate de persoane care le-au inselat buna credinta.

Luna plina din 13 august releva pentru unii nativi dorinta de a face calatorii in strainatate sau studii superioare, iar altora le da tendinta la visare si evadare in lumea ideilor.

23- 31 august este o perioada buna pentru a se focaliza pe viata de familie si a pune la punct toate problemele nerezolvate si amanate. Vor fi atrasi de linistea si confortul casei. Isi pot cheltui energia in redecorarea si amenajarile locuintei.

In planul sentimental lucrurile sunt rele, plictisitoare ori inselatoare.