Gemeni sau ascendent in Gemeni

 Viata sociala extrem de solicitanta si complicata. Evenimente neasteptate, conflicte si despartiri de prieteni sau persoane in care nativii isi pusesera speranta de a fi sustinuti. Se pot desface aliante, se despart de un anumit grup cu care socializau sau de vechi prieteni si vor cunoste persoane noi. Aceste transformari in relatiile lor sociale pot fi cauzate de un conflict ideatic, de schimbarile care au aparut in conceptiile lor sau ale celorlalti. Alti nativi au o noua pozitie in cariera si statutul social. Dar poate fi la mijloc si o poveste de iubire care le rascoleste existenta, ii determina sa faca mari schimbari, sa renunte la vechile relatii. Lucrurile pot fi chiar foarte grave implicand despartiri, parasiri, dezamagiri; se pot desparti de un partener si iau decizia sa schimbe radical viata, vor altceva indiferent de riscuri. Nu lipsesc actiunile impulsive, decizii radicale si bruste, certuri. Pot simti un conflict intre obligatii si dorinte; reactiile vor fi, dupa caz, fie inhibante si blocante, fie egoiste, ambitioase, ostile, incalcand legi si conveniente. Luna plina din 18 aprilie aduce o acutizare a starii conflictuale simtindu-se fortati sa ia o hotarare.
Pana pe 21- 23 aprilie provocarile sunt foarte mari, iluziile sunt amestecate cu perceptia distorsionata a problemelor, iar comunicarea dura poate rani persoanele cu care relationeaza. Pentru unii nativi poate insemna o mobilizare extraordinara pentru a capata un statut social, in ciuda obstacolelor; eforturi de integrare in anumite grupuri; planuri si strategii ambitioase de viitor. In jur de 23 aprilie tensiunea emotionala si dorinta de eliberare ii poate impinge la gesturi necugetate. Dupa aceasta data revin la relatii si sentimente mai bune prin receptivitate si conciliere. Incep sa-si analizeze atitudinea, sa regrete imprudentele. Cei care nu au actionat necugetat si au fost rabdatori pot sa beneficieze de situatii favorabile.
Circumstante favorabile pentru cariera, activitatea profesionala sau obiectivele importante si pe termen lung se datoreaza planetei Venus. In primele trei saptamani sunt momente de sansa pentru promovarea imaginii proprii si satisfactii banesti. Neptun se stabileste in acest sector pentru o perioada de 4 luni incepand cu 4 aprilie si imprima nativilor nevoia de schimbare in cariera sau in directia generala a vietii, aspiratie catre scopuri inalte, insa mult idealism si uneori stari de confuzie. Poate aduce intuitie si idei bune cu privire la planurile de viitor ori dorinta de schimbare cu orice pret.