Perioada este sub influenta Soarelui in Varsator in bun aspect cu Jupiter din Berbec. Marte in Varsator aduce energie sporita, mobilizare, lupta, aventura, evenimente bruste. Se realizeaza astfel o combinatie exploziva, fata de perioada anterioara. Dinamismul, extravertirea, pasiunea, independenta, originalitate, incredere in viitor, agitatie, curaj. Mercur in Capricorn si Saturn din Balanta mai atenueaza din entuziasmul nostru nemasurat. Luna este in descrestere, deci trebuie sa muncim cu perseverenta la toate planurile incepute.

Fecioara sau Ascendent in Fecioara

Locul de munca este solicitant si acesti nativi depun mult efort, fac ore suplimentare, actioneaza cu multa determinare si cu dorinta de a demonstra cat sunt de eficienti, dar si pentru a scapa de problemele financiare. Au mai bune sanse de castig din parteneriate, de la asociati ori rude, din administrarea banilor altor persoane; nu neaparat in aceasta perioada sau doar acum, insa pana in iunie vor fi mai multe ocazii.
Relatiile de dragoste sunt pentru foarte multi o sursa de discutii interminabile, decizii controversate (mai ales in 26-27 ianuarie). La fel si relatiile celor maturi cu copii. Vor trebui sa se implice mai mult in educatia lor, in proiectele de viitor, insa mai degraba in cheltuieli. Totusi, viata de familie, locuinta este o sursa de liniste si relaxare dupa munca epuizanta de la serviciu. Vor dori chiar sa-si sporeasca confortul cumparand obiecte de valoare.