Fecioara si ascendent in Fecioara

Luna noua din 1 iulie e insotita de evenimente cu incarcatura emotionala, incordare si probleme legate de prieteni, protectori, afaceri. Vor descoperi ca au fost indusi in eroare, mintiti, inselati de persoane in care aveau incredere, si ca tot ce planuisera trebuie reconsiderat si schimbat. Pierderile financiare provin din afacerile si colaborarile nerentabile, insa pentru unii nativi sunt cauzate de copii.

Incepand cu 5 iulie lucrurile vor lua o turnura buna in planul social; intalnirile si relatiile cu prietenii, activitatile de grup, schimburile de idei si toate tratativele cu privire la proiectele de viitor sunt placute si promitatoare. Totusi, o anume neincredere ramane si, din prudenta, vor avea tendinta sa pastreze in secret multe idei, analizand atent orice informatie. Muncesc intens, organizat pentru a-si realiza ambitiile, pentru a dovedi ce pot sau pentru a reechilibra afacerile; au initiative, idei originale. Au multa energie si potential de reusita in ceea ce isi propun, iar deciziile pe care le iau acum sunt importante pentru viitorul crierei. Riscul unor conflicte cu sefii, unor actiuni impulsive pe care sa le regrete mai tarziu, apare in jur de 7 iulie.

Luna plina din 15 iulie aduce in prim plan relatiile sociale, intalnirile si activitatile de grup. Dupa ce au facut o triere in ceea ce priveste legaturile personale, pot avea parte de momente placute, noi prietenii, noi iubiri.

Luna noua din 30 iulie le induce temeri si presentimente ciudate, o intuire a evenimentelor, senzatia ca lucrurile frumoase nu sunt de durata.