Fecioara si ascendent in Fecioara

Nativii din Fecioara se simt bine, au nevoie de relatii, prieteni, calatorii si extinderea orizontului de cunoastere. Sunt seducatori si diplomati cautand sa se integreze unui grup, unei colectivitati alaturi de care sa isi gaseasca obiective proprii de realizare. Planurile lor idealiste si indraznete sunt pastrate in secret de teama ca ceilalti nu vor intelege si nu vor fi de acord.

Incepand cu 10 septembrie au forte sporite de comunicare si convingere, stiu sa gaseasca un echilibru intre interesele personale si cele colective. Pot sa negocieze contracte, sa-si exprime clar punctul de vedere, sa obtina ceea ce doresc. Luna plina din 12 septembrie poate atrage relatii de maxim interes asa ca ar fi bine sa acorde importanta intalnirilor si discutiilor.

Multi nativi vor dori sa se instruiasca mai mult si se vor interesa de tot felul de forme de invatamant. Reluarea unor studii nefinalizate sau revenirea la activitati care le fac placere in timpul liber ii poate entuziasma si le vor aduce satisfactii in viitor. Implicarea in actiuni caritabile incepe sa prezinte interes in perioada de retrogradare a planetelor Jupiter si Neptun (august – decembrie).

Dupa 19 septembrie sunt invitati la prudenta in vorbe si fapte, sa se abtina de la confruntari si riposte impulsive. Poate chiar isi vor da singuri seama ca actionand in secret si prin fortele proprii au mai multe sanse de a obtine rezultate mai bune.

Dupa 23 septembrie se impune cu necesitate controlul resurselor materiale. Vor trebui sa negocieze si renegocieze cu multa precautie unele contracte, achizitii, vanzari. Au de facut alegeri foarte dificile, se confrunta cu parteneri abili sau ciudati. Luna plina din 27 septembrie aduce surprize in privinta afacerilor parteneriale. Poate fi vorba de schimbari importante pentru mersul afacerilor, revizuire a deciziilor, cheltuieli suplimentare, pierderi.