Fecioara si ascendent in Fecioara

Foarte activi, comunicativi, preocupati de organizare si planurile de viitor. Evenimente importante in viata de familie (13-14 noi.).

1 noi. sunt veseli, afectuosi, preocupati de copii sau activitati extraprofesionale.
2-3 noi. au multe obligatii, responsabilitati; se simt obositi si lucrurile nu ies asa cum isi doresc;

4-6 noi. dorintele si planurile lor trebuiesc acordate cu nevoile familiei; au strategii bune, initiative si multa determinare in urmarirea profiturilor materiale sau a unui obiectiv propriu pe care al au in vedere de un timp incoace.

7-8 noi. nevoia de afectivitate ii impinge spre relatii mai profunde; pe 8 noi. exista riscul unor certuri cauzate de sentimentele de gelozie.

9-11 noi. ii incearca o profunda nevoie de deschidere spirituala, de schimbare, de progres prin propriile forte, prin munca si prin desavarsire profesionala; unii vor dori sa mearga la studii, sa calatoreasca in strainatate, altii vor sa se specializeze in profesii artistice, juridice, educationale. Marte in casa I le da impresia ca pot mai mult, ca au energie si putere de a lupta pentru obiective importante.

12-13 noi. vor realiza ca viata profesionala impune obligatii care le afecteaza viata personala; idealurile trebuiesc adaptate la viata concreta.

14-16 noi intalniri cu prieteni si persoane cu care pot sa se asocieze, sa colaboreze in proiecte de interes comun.

17-18 noi. anumite temeri si sentimentul ca planul emotional este important ii vor determina sa faca gesturi demonstrative, sa vina cu flori si cadouri acasa ori sa organizeze distractii deosebite pentru timpul liber.

19-20 noi. se lasa in voia placerilor, visarii, iluziilor si chiar nu au chef sa faca ceva.

22 noi. se implica cu seriozitate in organizarea afacerilor, problemelor casnice, planificarea bugetului.

25-26 noi. au de stabilit obiective impreuna cu familia, planuri importante pentru viitor; Mercur retrograd ii va determina sa analizeze problemele sub toate aspectele, dar sunt predispusi la ignorarea unor informatii si unele decizii vor fi luate doar de dragul schimbarii.

27-29 noi. cei tineri vor distractii, aventuri, iubiri pasionale; cei maturi se pot bucura de copii, de lectura, de muzica sau activitati creative.