Fecioara sau Ascendent in Fecioara

 Dispute, negocieri, certuri si impacari, contracte. Prima saptamana este favorabila intalnirilor, asociatiilor si colaborarilor, mai ales in 4-5 martie. Insa multe din intelegeri se vor strica sau se vor renegocia. Sansele de a lega relatii bune se risipesc; raman parerile de rau si resentimentele. Exista dificultati in luarea unor decizii cu privire la o asociere; e bine sa amane dupa data de 10 analizarea conditiilor.

Intrarea lui Uranus in Berbec inseamna pentru Fecioare shimbari perpetue in planul financiar al partenerilor. Se intrevede un castig sau o mostenire dar o seama de obstacole se interpun obtinerii lor si totul se amana din multiple cauze.

Locul de munca poate aduce sanse de a progresa, a se evidentia, a fi laudati; relatii armonioase cu sefii si colegii. Se imbunatatesc conditiile de munca. Mai putine sanse pentru satisfactii financiare, dar totusi, in jur de 15 pot primi si bani, prime sau restante pentru munca depusa cu mai mult timp in urma.

Sanatatea se poate ameliora rapid pentru cei care au asemenea probleme.

Intrarea Nodului Sud in casa carierei poate insemna inceputul unei perioade de incercari, limitari sau renuntari in sectorul socio-profesional in favoarea familiei. E bine sa fie pregatiti, sa se asigure de pregatirea profesionala si capacitatea de a face fata provocarilor.