Fecioara si ascendent in Fecioara

Educatia, invatarea, specializarea inalta, calatoriile in strainatate sunt lucruri stringente, de actualitate. Aparitia lui Jupiter in casa cunoasterii superioare ii va ajuta pana in primavara viitoare sa-si sporeasca cunoasterea despre lume, sa evolueze bine intr-un domeniu stiintific, sa-si ridice nivelul cultural sau sa obtina diplome intr-o forma de invatamant superior. Vor face planuri de calatorie in strainatate sau vor alege continuarea studiilor in alta tara. Aceste lucruri se pot intampla in urmatorul an.

Eclipsele din 1 si 15 iunie pun accentul pe cariera si statut profesional, pe anumite neimpliniri si limitari. Aici incep sa se desfasoare tot mai multe evenimente, schimbari neprevazute. negocieri, oportunitati. Apar circumstante favorabile incepand cu 10 iunie. Primesc favoruri sau isi castiga o imagine buna bucurandu-se in general de relatii armonioase. Au mult succes cei care au profesii legate de arta sau frumusete. Primesc si recompense materiale. Cu 21 iunie se pot incarca cu multe responsabilitati, pot face o munca de raspundere, primesc o functie sau se implica energic in propria afacere. Eforturile sunt mari si sunt motivati de ambitie, de dorinta de reusita. Nativii primului decan sunt in mod deosebit entuziasti si norocosi in acest an.

In jur de 2-3 iunie vor intra in dispute cu parteneri sau prieteni, iar in jur de 21 conflictele izbucnesc cu putere; se vor simti dezamagiti, inselati. Neplacerile privesc viata profesionala si banii din afaceri comune. Zile tensionate sunt si cele de 23, 30, 31.

Nativii fecioara cheltuiesc destul de mult pentru calatorii, pentru copii sau persoanele iubite ramanand cu satisfactia ca au multumit pe cei din jur. Luna plina din 15 iunie pune accent pe relatii de familie si necesitatea de echilibru intre responsabilitatile profesionale si cele fata de familie.