Fecioara si ascendent in Fecioara

Dupa primele 2 zile in care Mercur ii anima si le da multa incredere, determinare si dorinta de expansiune, planeta guvernatoare se intoarce in casa a XII-a pana pe 27 august. Astfel ca, in general, tendita va fi de a aborda cu prudenta relatiile, informatiile, de a reflecta mai mult la interesele lor. Introspectia este binevenita dar poate sa le creeze si o stare de autoiluzionare, de visare. Oricum, este o perioada buna pentru formularea obiectivelor ce trebuiesc urmarite, pentru stabilirea unor masuri si un mod de actiune. Insa, pana pe 27 august, informatiile pe care le detin sunt incomplete sau distorsionate si pot sa isi creeze false idei, planuri grandioase lipsite de realism. Luna plina de pe 13 va fi insotita de mesaje amestecate, de secrete si informatii confuze in legatura cu locul de munca. Dificultatile financiare persista.

Dupa 22-23 august creste dorinta de cooperare, de relationare, de a-si creea o buna imagine si de a castiga mai multa autonomie. Devin mai optimisti, mai relaxati. Se poate reinnoda o relatie de dragoste.

Intre 4 si 31 august eforturile lor se vor indrepta spre activitati de grup, in proiectele de colaborare. Insa e greu de crezut ca vor realiza un echilibru intre interesele personale si cele ale grupului; e mai plauzibila situatia de a intra in dezacord cu alte persoane, ca se vor supara, se vor certa. Li se va parea ca nu sunt apreciati la adevarata lor valoare, ca li se ascund secrete. Vor considera ca eforturile lor sunt prea mari, iar avantajele nesemnificative.