Fecioara sau ascendent in Fecioara

Problematica financiara capata multe aspecte. Primele zile aduc evenimente bruste, cheltuieli sau blocaje neasteptate in obtinerea unor bani din colaborari, parteneriate sau sponsorizari. Poate fi vorba de incercari pentru a intra in posesia unei mosteniri, de refacerea sau reconstituirea unor acte, conflicte pentru partaj. Lucrurile bune si rele sunt amestecate, iar ei se implica energic pentru adepasi obstacolele. Pentru unii nativi problemele au legatura cu imprumuturi, datorii mai vechi, restante de plata care trebuiesc rezolvate si pentru care se face apel la ajutor din partea partenerilor. Pentru altii exista o nevoie stringenta de bani pentru a investic ori pentru revigorarea unei afaceri pe cale de faliment. Exista si un risc crescut fata de accidente in perioada 1- 5 aprilie. Relatiile cu partenerii, membrii de familie sau colaboratorii sunt bune si multe dintre probleme pot fi rezolvate si cu ajutorul acestora, mai ales dupa 21-23 aprilie. Au sanse la deblocarea unor sume de bani.
Din 21 aprilie acesti nativi capata mai multa energie, o limpezime a gandirii si actioneaza mai concentrat si strategic; norocul este de partea lor. Pot rezolva problemele cu care s-au luptat orbeste pentru ca acum au alta viziune, inteleg mai bine si mai repede, au intuitie, ingeniozitate, dar si experienta neplacuta a ultimelor evenimente.
In primele trei saptamani pot avea noroc sa intalneasca persoane cu care sa se asocieze, sa negocieze sau cu care sa inceapa o relatie de iubire. Nu este bine sa ia vreo decizie importanta, sa faca promisiuni. Intrarea lui Neptun in casa parteneriatului va initia o schimbare a viziunii si a perceptiei lor in raport cu toate relatiile.