Nativii Taur sunt persoane care au o inradacinare temeinica in realitatea concreta. Sunt extrem de realisti, cu o mare energie constructiva, putand sa urmareasca un tel cu multa hotarare si tenacitate. Sunt practici, muncitori, capabili sa depaseasca obstacole serioase; pot sa conduca si sa finalizeze proiecte dificile pe termen lung, cu calm si determinare.

Insa lucrurile nu evolueaza totdeauna asa cum ne dorim si avem mereu de infruntat situatii noi fata de care nativii Taur au o adaptabilitate lenta. Cel mai dificil lucru pentru ei este sa se rupa de rutina zilnica si sa accepte schimbarea. De aceea ar trebui ca ei sa se arate mai flexibili in fata evenimentelor si receptivi la ideile novatoare. Daca vor renunta la atitudinea rigida si se vor lasa stimulati de persoanele creative din jur, pot sa obtina rezultate excelente impreuna cu colectivul in care sunt integrati.

Acesti nativi au multa nevoie de securitate materiala si stabilitate, au gust estetic  si atractie catre placerile simturilor. Toate aceste lucruri ii determina sa aspire catre liniste si armonie, sa caute solutii pentru imbunatatirea continua a conditiilor de viata si a confortului din jur. Concretizarea formelor este specialitatea lor si daca se incredinteaza unui Taur o astfel de sarcina e garantat ca o va indeplini cu rigoare; ei nu isi asuma riscuri dar isi mobilizeaza fortele creatoare pentru a obtine lucruri bune si durabile.

E posibil ca nativii Taur sa nu sesizeze ca evolutia este esenta vietii si sa se blocheze intr-o atitudine rigida, conservatoare; de aceea ar avea nevoie sa-si depaseasca inclinatiile posesive si sa renunte un pic la placerile domestice. Insa de cele mai multe ori este nevoie de o provocare sau o stimulare exterioara pentru a renunta la viziunea limitata, pentru a-si dezvolta talentele creative si a se dedica unui scop important.