Ariela

astrolog

Eram o tanara visatoare, idealista; judecam totul in alb si negru, nu vedeam nuantele, nici unitatea lucrurilor. Intelegerea lumii in care traiam era o obsesie. Doream sa ma cunosc, sa-i inteleg pe ceilalti. Pasiunea pentru adevar era calauza mea interioara. Intuiam ca informatia reprezinta cheia cunoasterii, asadar, citeam mult cautand ceva ce-mi lipsea. Nu am adoptat idei, concepte, teorii daca nu le intelegeam sensul si utilitatea. In timp,  renuntand la viziunea idealista, am acceptat transformarea. Cuvintele intelepte ale lui Buddha m-au trezit la realitate: “Nimic nu este absolut, totul este relativ, conditionat si interdependent.”

Astrologia a fost pentru mine ca un liant, m-a ajutat sa-mi structurez propriul concept de viata. Dorind sa aprofundez aceasta stiinta, am fost nevoita sa patrund intr-o lume a  simbolurilor pe care – trebuie sa recunosc – am ignorat-o total. Si cu fiecare pas eram tot mai uimita de intelepciunea anticilor, de puterea astrelor. Mi-am amintit un alt citat din Buddha: “Sa nu accepti nimic, sa nu respingi nimic, pana nu treci totul prin propria constiinta”.

Am descoperit lucruri de care aveam nevoie, care sa-mi dea forta si incredere. Legea continuitatii este unul dintre cele mai frumoase adevaruri. Ea afirma ca tot ceea ce facem este o continuare a trecutului, tot ceea ce incepem se va finaliza …fie si in viata urmatoare. Calatorim dinspre trecut spre viitor pe cai mai drepte sau mai ocolite!