Capricorn si ascendent in Capricorn

Progresul in cariera este evident pentru ca au intuitii bune si reusesc sa-si puna in valoare calitatile. Planurile de viitor si afirmarea sociala sunt legate de cooperarea si integrarea dinamica in proiecte de anvergura. In primele trei saptamani pot beneficia de protectia unor persoane importante.

2-3 noi. au inclinatia de a cheltui in exces pentru evenimente sociale, distractii, plimbari cu persoana iubita, aventuri. Cei maturi sunt obligati de imprejurari sa investesca in educatia copiilor. Exista dezacord cu partenerii de viata in privinta gestionarii bunurilor comune.

4-6 noi. sunt afectati de evenimente si comportamentul celor din jur insa vor incerca sa pastreze in secret tot ceea ce gandesc; unii traiesc o poveste de iubire si au dificultati in exprimarea sentimentelor.

7 -8 noi. au in vedere planuri legate de familie si spatiul de locuit, rezolvarea unor probleme mai vechi.

9 noi. relatii bune cu persoanele iubite, intalniri, momente placute, sentimente profunde.

10-11 noi. o relatie – de prietenie sau iubire – e pusa la incercare; se va isca un conflict care ii va face sa inteleaga natura relatiilor pe care le au cu persoanele iubite, dar si cu copiii. Pe de alta parte apare necesitatea instruirii a unui progres in plan intelectual.

12-13 noi. este necesar sa se achite de o serie de responsabilitati fata de familie dar pot avea si lucrari de serviciu sau materiale de studiu pentru vitoarea cariera.

14-15 noi. cauta persoane potrivite pentru colaborare si sustinere reciproca; culeg multe informatii si gandesc o casatorie ca pe un factor de protectie si elevare sociala.

16-18 noi. emotii intense, pasiuni, iubiri secrete.

19-20 noi. interesul pentru invatatura, cultura, religie, filozofie ii poate purta in muzee, biblioteci, expozitii, calatorii in strainatate ori calatorii imaginare. Unii se vor gandi sa scrie o carte pentru a transmite cunostintele, ideile caonvingerile personale.

21 -22 noi. vor fi implicati in actiuni publice ori isi expun realizarile in fata unui public; vor fi aplaudati si criticati in acelasi timp oricare ar fi domeniul: arta, politica etc.

23-24 noi. doresc sa se intalnesca cu prieteni, cu persoane alaturi de care isi pot deschide inima si pot sa isi exprime conceptiile si idealurile.

25-26 noi.- eclipsa solara – se pot simti obositi si au nevoie de o perioada mai mare de liniste, gandire, introspectie. Timp de cateva saptamani vor analiza proiectele de viitor, greselile din trecut, mijloacele de atingere a scopurilor. Trebuie sa se pregateasca de schimbari importante in viata lor, schimbari in bine, pentru ca isi vor da singuri seama ca trebuie sa faca lucrurile pe care si le doresc cu adevarat.

27- 30 noi. se simt bine, fac buna impresie, doresc sa relationeze, sa fie apreciati, sa isi valorifice calitatile si talentele, sa protejeze pe cei din jur.