Capricorn sau Ascendent Capricorn

Ritmul trepidant al vietii lor continua; multe intalniri, discutii, drumuri, calatorii, mobilizare maxima. Activitatea intelectuala este foarte intensa pana pe 10 martie, mai ales. Luna Noua din 4 martie aduce evenimente cu impact emotional sau intalnirea cu o femeie. Mai poate insemna inceputul unei noi invataturi. Evenimente bruste in mediul apropiat pot sa mai apara pana pe 12 martie. Apoi Uranus migreaza in zodia Berbec si pentru multi ani de acum inainte se prevad numeroase schimbari in zona locuintei si familiei.

Pe 21 Soarele intra in casa aIV-a alaturi de Mercur, Jupiter, Uranus. Interesul va fi tot mai mult focalizat pe problemele legate de casa si familie. Apare necesitatea reconsiderarii planurilor legate de familie, evaluarea lor, ajustarea in functie de necesitatile reale. Vor aparea cofruntari cu probleme nerezolvate in trecut. Aspectele nu sunt tocmai favorabile, iar pe 24 intervine si Luna neagra aducand un plus de stres, neputinta, interiorizare. Va fi dificil de gasit un echilibru intre responsabilitatile domestice si cele legate de cariera.

Intre 3 si 27 martie Venus stapaneste casa banilor si poate aduce castiguri substantiale sau sanse de a munci mai bine. Totodata aduce ocazii pentru investitii bune (9-12 martie) si dorinta de aface cheltuieli mari pentru obiecte de arta, decoratii, bijuterii, haine etc.