Capricorn si ascendent in Capricorn

Este o perioada plina de evenimente si o serie de probleme in relatiile de familie si parteneriat. Cariera si evolutia profesionala este in transformare si implica dificultati ce trebuiesc depasite cu efort si diplomatie. Incidente bruste si neplacute, mici accidente in gospodarie, pierderi de bunuri sau alte probleme locative sunt de asteptat in intreaga perioada. Se impune prudenta si grija sporita fata de membrii familiei, sacrificarea unor dorinte sau placeri.

Pana pe 22-23 august exista preocupare pentru obtinerea unor finantari din diverse surse ori din parteneriate. Luna plina din 13 august scoate in evidenta neconcordante ori confuzii in documente si alte probleme legate de banii din munca proprie sau imprumuturi. Mercur retrograd intretine starea conflictuala si incurcaturile banesti pana pe 26 august. Sunt si sanse de a obtine finantarile dorite mai ales in perioada 19-22 august.

Unii nativi pot sa intalneasca o persoana care sa le trezeasca brusc interesul; cuprinsi de sentimente profunde, se pot in dragosti destul de tare. Implicati in aceasta relatie isi pierd linistea, merg la intalniri, petreceri, evenimente.

Dupa 22 august se accentueaza dorinta de a experimenta lucruri noi si cat mai placute, alaturi de persoane dragi. Apare nevoia de a calatori, de a avea mai multe contacte cu arta, cultura, cunoasterea, de a merge in locuri noi, expozitii, muzee, la concerte, filme. Luna noua din 29 august e insotita de imprejurari ciudate, de stari de confuzie, dorinte nedefinite. Se simt atrasi de planurile superioare ale gandirii, de arta, frumusete, filozofie, evolutie; doresc sa faca o schimbare semnificativa in viata lor, sa iasa din monotonia cotidiana.