Capricorn sau ascendent in Capricorn

Puternica implicare in viata de familie – de voie sau de nevoie. Evenimente bruste si situatii foarte complicate in jur de 3 aprilie. Multe probleme si mult stres ce va afecta si viata socio-profesionala; insa e posibil si invers, ca problemele profesionale sa afecteze viata de familie. La un momentdat pot intra in blocaj ori confuzie nestiind ce sa faca. Oricat de calmi ar fi tot se vor certa, vor intra in conflict cu membrii familiei; pentru unii se va ajunge chiar la despartiri si rupturi definitive. 10-11 aprilie, ca si 18 aprilie sunt iarasi zile dificile care le pun rabdarea la incercare. Responsabilitatile lor pot deveni uriase, sunt obligati sa decida in chestiuni destul de serioase, sa se dedice familiei. Unii se vor intoarce din strainatate din cauza acestor probleme, insa altii vor dori sa plece pentru a cauta mijloace materiale de sustinere a familiei. In jur de 23 aprilie apar contexte ingrijoratoare si tensiuni emotionale legate de  problemele familiale sau cele ce tin de cariera.

Dupa 21-23 aprilie situatia familiala se amelioreaza si reechilibreaza treptat. Conflictele si certurile se mai linistesc dar o anume tensiune emotionala persista. Vor incerca sa scape de stres si tensiuni prin activitati placute si intalniri cu prietenii. Iau decizii mai bune si actiunile devin mai bine orientate. Daca s-au certat, in jur de 28 aprilie sunt sanse de impacare.

Evenimentele si incercarile prin care trec multi dintre acesti nativi aduc maturizare, schimbari de atitudine fata de viata. Personalitatea lor va fi intr-o continua transformare in urmatorii 15- 16 ani. Insa ceea ce se intampla acum este trecator si aspectele stresante urmeaza sa se risipeasca treptat.