Perioada este sub influenta Soarelui in Varsator in bun aspect cu Jupiter din Berbec. Marte in Varsator aduce energie sporita, mobilizare, lupta, aventura, evenimente bruste. Se realizeaza astfel o combinatie exploziva, fata de perioada anterioara. Dinamismul, extravertirea, pasiunea, independenta, originalitate, incredere in viitor, agitatie, curaj. Mercur in Capricorn si Saturn din Balanta mai atenueaza din entuziasmul nostru nemasurat. Luna este in descrestere, deci trebuie sa muncim cu perseverenta la toate planurile incepute.

Pentru Berbec sau Ascendent in Berbec

Aceste persoane primesc energie jupiteriana, traiesc multe evenimente in planul profesiei, studiilor, calatoriilor, relatiilor, vietii sociale. Odata ce Jupiter intra in zodia Berbec, pe 22 ianuarie, norocul este de partea lor; le ofera deschidere, entuziasm, energie , oportunitati. Acesti nativi sunt oricum oameni de actiune insa acum au mai mult succes, sanse, ajutor. E bine sa gandeasca strategic, sa faca planuri, sa iasa in societate si sa profite de ocaziile ce se ivesc. Zilele 21-25 ianuarie sunt foarte favorabile.  Intalnesc prieteni, vechi sau noi, protectori ce vor avea influente pozitive asupra carierei lor.
Posibile probleme in sfera profesionala: comunicare defectuoasa, acte nerezolvate, intarzieri,  obstacole in zilele de 26-27 ianuarie.
Studiile superioare, calatoriile, relatiile cu strainatatea sunt bine aspectate.
Ziua de 28 ianuarie favorizeaza castigurile din surse extraprofesionale.