Acesti nativi sunt implicati in proiecte, organizatii ori foarte motivati sa actioneze pentru integrare in societatea unor persoane pe care le considera potrivite cu orientarile si perspectivele lor de viitor. Tensiunea si oboseala nervoasa nu le permite sa se relaxeze. Simt ca sunt capabili sa faca mai mult decat de obicei, sa indeparteze obstacole, sa se exprime bine, argumentativ, sa negocieze dar se confrunta cu piedici de tot felul. Judecata lor poate fi pripita si distorsionata, replica ascutita. Au impresia ca daca nu se orienteaza rapid pot pierde oportunitati. (20-23 februarie).
Dupa 24 februarie iau in considerare alta tactica, alte cai si demersuri, inteleg sa abandoneze unele relatii si planuri care nu functioneaza asa cum sperau. Optimismul si increderea in puterea de a schimba unele lucruri sunt la cote mici pentru ca simt limitarile si nu pot lua hotararile dorite. Timp de o luna, pana ce

Soarele va intra in zodia lor, au nevoie de o stabilizare, de o atentie sporita  a detaliilor din planurile de actiune. E bine sa observe tot ce se petrece in jur, sa retina ideile pragmatice renuntand la cele fanteziste. 25-26 februarie sunt zile favorabile pentru a intelege, a avea idei bune, a-si completa cunostintele.