Perioada este marcata de prezenta Soarelui in Varsator in conjunctie cu Marte. Exista mult foc si energie in acest semn al spontaneitatii; ne asteptam in continuare la schimbari si evenimente bruste. Se realizeaza mai multe combinatii si aspecte cu efecte contradictorii. Dorinta de independenta, originalitate, incredere in viitor, actiune, curaj este puternica; iar, odata cu intrarea lui Mercur in Varsator, pe 3 februarie, capacitatea de gandire, cercetare si exprimare, originalitatea, inventivitatea sunt la la cote maxime. Apare insa o lipsa de prudenta si concentrare, excese, un plus de excentricitate care pot sa incurce lucrurile, sa determine ratarea unor sanse de reusita tocmai in momentele cele mai pline de entuziasm. Dizarmonia dintre cei doi benefici, Jupiter si Venus, ca si retrogradarea lui Saturn zadarnicesc sau intarzie aparitia succesului, sau a conjuncturilor norocoase cu care destinul ne mai rasfata uneori. Luna Noua pe data de 3 februarie exalta idealismul dorinta de libertate, emancipare, pune in evidenta idealurile sub aspect social si umanitar.

Pentru Berbec sau Ascendent in Berbec

Multe evenimente in planul social, multa actiune legata de relatii. Intalniri cu prieteni, asociati, cu persoane oficiale, cu reprezentantii unor organizatii sau asociatii. Vor sa inteleaga rolul lor in societate sau sa adere la astfel de grupuri legate de anumite interese. Luna Noua din 3 februarie nu este prea favorabila initiativelor si demersurilor pentru a se  alatura unui grup sau pentru a initia relatii; exista multa tensiune si o stare conflictuala. Este o perioada de nemultumire si incercare de a obtine o anumita pozitie sociala. Incepand cu 4 februarie sunt mai inventivi, gasesc modalitati originale de a se face remarcati sau a convinge ca merita sa fie integrati in grupul sau colectivitatea pe care si-o doresc.

Daca au avut probleme cu partenerul de viata acum sunt momente mai linistite, se pot impaca constientizand ca si ei au gresit. Data de 8 februarie poate fi totusi conflictuala.

Cariera nu este un loc de liniste; Intrarea lui Venus, pe 5 februarie va deschide o perioada de oportunitati, insa deocamdata, prin cuadratura cu Jupiter, pot sa aiba parte de deceptii cauzate de asteptarile lor prea mari.