Berbec si ascendent in Berbec

Problemele casnice si relatiile de familie tensionate continua pana pe 18 septembrie. Conflictele pot fi declansate in mod inconstient si ar fi necesar un autocontrol al reactiilor, o intelegere a situatiilor, cautarea unor solutii sau compromisuri si evitarea repetarii comportamentului combativ ca reflex conditionat. Unii nativi sunt nevoiti – mai ales in acest an – sa faca fata unor provocari sau incercari; pot trece prin experiente dure pentru a intelege unde gresesc. Acum este o asemenea perioada. Relatile parteneriale sunt cele mai vizate si sunt momente in care problemele par nerezolvabile si despartirea este singura solutie. In a doua parte a lunii apar sanse de conciliere, de rezolvare a controverselor.

Incepand cu 19 septembrie se vor incarca de energie afirmativa, vor dori sa aiba contacte si recunoastere a personalitatii lor de catre ceilalti. Se pot implica in competitii, calatorii, aventuri, activitati sociale sau educatia copiilor, iar toate acestea vor antrena si cheltuieli tot mai mari.

Locul de munca ii solicita din plin pana pe 26 septembrie; in a doua parte a lunii vor simti ca au multe obligatii, mai multa cerinta de concentrare pe detalii, organizare, planificare. Luna plina din 12 septembrie poate aduce unele temeri cu privire la slujba, indeplinirea obligatiilor de serviciu, o anume oboseala si nervozitate. Pana pe 18 septembrie sunt sanse pentru impliniri, recunoastere, recompense, promovare sau cel putin promisiuni imbucuratoare de viior.

In ultima saptamana se petrece o aglomerare de planete in zona relatiilor. Acum se pot clarifica multe situatii, probleme sau nemultumiri , se pot incheia contracte, intelegeri, colaborari, casatorii. Exista multa determinare, comunicare buna, seriozitate, discernamant. Dificultatile ar putea sa apara din cauza unor exigente prea mari pe care nativii le impun partenerilor lor.