Berbec si Ascendent in Berbec

Incarcatura energetica este mare, la fel si dorinta de afirmare. Este o perioada dinamica si constructiva in care au nevoie de atentia celor din jur, de a li se recunoaste inteligenta, originalitatea si calitatile de lider. Nativii primului decan, cu precadere, traiesc de ceva vreme sentimente de revolta, momente de tensiune si nesiguranta; resimt obligatiile ca pe niste constrangeri insuportabile. Cautarea libertatii si independentei devine o nevoie acuta pe care acum nu mai incearca sa o reprime. Doresc schimbarea cu orice risc, accepta transformarea sau trierea unor relatii care nu mai sunt satisfacatoare.

  • Pe 4 oct. se pune in discutie (pentru unii nativi) o casatorie, un plan de uniune sau contracte nedefinitivate, dezacorduri (pentru altii).
  • Se pot lansa in competitii, sport, aventuri, pasiuni sentimentale, actiuni educative.
  • Prima parte a lunii e solicitanta din punct de vedere relational; multe intalniri, discutii, negocieri si clarificari pentru planurile de colaborari si parteneriate. Pana pe 9 oct. sunt cele mai bune sanse de armonizare si echilibrare a acordurilor, de aplanare a conflictelor.
  • Intre 10 si 23 oct. vor trebui sa faca fata unor probleme de parteneriat, incertitudini, promisiuni nerespectate, inselaciuni, provocari din partea unor dusmani ori concurentei neloiale. Luna plina pe 12 oct. nu va fi usor de trait din cauza unor provocari si confruntari cu anumiti parteneri.
  • Intrarea planetei venus in casa a VIII-a pe 9 oct. va avea efecte bune in plan psihologic si poate facilita obtinerea unor bani sau avantaje materiale din surse diverse.
  • Luna noua din 26 oct. declanseaza trairi si emotii intense, pasiuni, dorinte neobisnuite, posesivitate, gelozie. Posibila intalnire cu persoane deosebite sau implicare in evenimente cu accentuat caracter educativ.