Berbec si ascendent in Berbec

Timpul liber, evenimentele sociale si activitatile sportive sunt centrul de interes pentru cei mai multi. Relatiile cu ceilalti pun cele mai variate si incalcite probleme. Intalnirea cu anumite persoane vor avea un impact psihologic, influente transformatoare in personalitatea nativilor Berbec.

1-3 noi. Intalniri cu prieteni si incercari de a se integra in anumite grupuri sau cercuri, potrivit intereselor comune.

Pe 4-6 noi. Se angajeaza intr-o legatura romantica si idealista, sau in afaceri sentimentale care dau prijej de barfa si scandal. Pot avea deceptii cu privire la castigarea unor bani din colaborari si parteneriate, primind o lectie de viata, invataminte utile pentru evolutia ulterioara. Exista riscuri si dificultati la drum, in calatorii, daca nu sunt prudenti.

7-8 noi. Sunt solicitati sa se implice mai mult in activitatea profesionala; pot detecta oportunitati si, desi stau putin la indoiala daca trebuie sa le dea curs, vor intelege repede ca trebuie sa ia cat mai curand o decizie.

Luna Plina din 9 noi. le da multa determinare si atasament fata de valorile materiale; au in vedere revigorarea unor afaceri sau un alt mod de a castiga bani. Marte intra pe 10 noi. in casa muncii si, pentru o lunga perioada de timp, vor trebui sa depuna eforturi pentru redresarea financiara si evolutia carierei. Marte, Jupiter aspecteaza pozitiv Mijlocul Cerului, la fel Saturn si Neptum; nevoia de recunoastere si afirmare sociala se manifesta cu tarie, hotarat si deschis. In urmatoarele saptamani si luni se va produce o transformare in cariera prin constientizarea scopului si mijloacelor de realizare.

12-14 noi. doresc sa comunice, sa se informeze, sa-si imbunatateasca nivelul de cunostinte prin toate mijloacele – discutii, studii, calatorii etc.

16-18 noi.au relatii foarte bune, intense, profunde, mai ales cu femeile. Studiile si calatoriile in strainatate, educatia si activitatile cu copiii si diversele indeletniciri care le fac placere sunt bine aspectate.

19 noi. se pot simti coplesiti de obligatiile pe care singuri si le-au asumat.

21-22 noi confruntari cu femeile, dezamagiri, certuri cu partenerii de viata sau de afaceri; cautarea unor compromisuri.

In jur de 26 noi. – Luna Noua – pot avea o intelegere instantanee a perspectivelor de viitor care se deschid prin cunoastere si studii aprofundate, pot sa-si descopere talente si sa-si detecteze aspectele negative ale personalitatii pentru a le corecta.

29-30 noi. apar circumstante favorabile in afaceri si viata profesionala si trebuie sa fie pregatiti pentru ca au sanse sa evolueze bine, sa isi faca o imagine buna, sa primeasca aprecieri si recompense banesti, recunoastere in plan social; profesiile artistice sunt cele mai favorizate.