Berbec si ascendent in Berbec

Acesti nativi au dorinta de a face multe lucruri si sunt predispusi la risipa de energie. Interesati in primul rand de partea practica, valorile materiale si afaceri sunt foarte activi pana pe 21 iunie. Multa mobilitate, drumuri, contacte, disponibilitate la dialog si schimb de idei. Din 4 iunie Jupiter le sustine demersurile pe plan financiar, le aduce oportunitati si uneori castiguri foarte bune. Entuziasmul ii va impinge la cheltuieli serioase ori investitii mai riscante.

Dorinta de independenta si libera exprimare este obstructionata de interesele partenerilor, de exigentele sefilor sau obligatiile de familie. Tensiune psihica si revolta ii poate antrena in conflicte mai ales in jur de 3-4 iunie cand, plini de neliniste si indiferenti fata de ceilalti se razboiesc pentru lucruri materiale, idei abstracte sau revendicari sociale. Zilele de 10 si mai ales 16 iunie sunt dificile pentru relatii sau afirmare in plan social.

Eclipsa din 1 iunie determina evenimente legate de invatatura si cunoastere iar pentru altii aduce intalniri si reluarea unor discutii cu diversi parteneri. Intre 5-10 iunie sunt angrenati in negocieri, multe discutii si revizuiri de planuri, drumuri, intalniri sau activitati intelectuale. Au dificultati in luarea deciziilor.

21-23 iunie sunt bune pentru a examina cu atentie scopurile, nevoile reale, obligatiile sociale si familiale. Discutiile si confruntarile deschise vor reusi sa impresioneze pe ceilalti lasandu-i fara replica. Berbecii isi vor impune ideile si parerile prin exprimari pline de forta dar folosind un limbaj agreabil, diplomatic.

Luna plina din 15 iunie pune in evidenta necesitatea aprofundarii studiilor sau efectuarea unor calatorii in strainatate.