Balanta si ascendent in Balanta

Luna noua din 1 iulie e insotita de aspecte dificile. Evenimentele sunt legate de relatiile parteneriale si pot fi si tensionate, incarcate de lucruri neplacute si neprevazut. Ies la iveala dusmanii si conflicte, concurenta neloiala, dezvaluirea unor secrete personale sau probleme de familie. In ziua de 3 iulie se poarta discutii cu persoane sau cu un grup de asociati pentru a se clarifica situatii sau proiecte, pentru a se lua decizii importante. Vor reusi sa faca fata provocarilor, vor stii sa argumenteze si impresioneze cu viziunea lor originala si practica, cu energia, dinamismul si discursul inflacarat.

Dupa 5 iulie sectorul carierei este favorizat de tranzitul planetei Venus care atrage circumstante favorabile pentru afaceri si activitatea profesionala. Imaginea lor se imbunatateste, relatiile sunt armonioase; pot primi favoruri, laude, recunoastere, promovare. Succesul este mai cu seama obtinut in profesiile legate de arta, lux, eleganta, relatii publice.

Luna plina din 15 iulie va cere o mai mare implicare in problemele de familie. Se pare ca imbunatatirea situatiei financiare va aduce treptat o schimbare in bine in acest sector.16-17 iulie sunt zile de plimbari, distractii, aventuri, competitie, socializare.

Intrega perioada este propice afirmarii, castigarii unui prestigiu, reconstruirii  relatiilor, stingerii unor conflicte, invingerii obstacolelor. Prudenta si intelepciunea sunt foarte necesare in momentele de entuziasm si impulsivitate; exista inclinatia de a dori mai multa independenta sau de a impune si celorlalti viziunea personala.

Luna noua din 30 iulie aduce evenimente si emotii in plan social, in relatiile de prietenie si implicarea in proiecte comune, de anvergura.