Balanta si ascendent in Balanta

Acesti nativi au aplecare spre analiza si intelegerea idealurilor de prima importanta din viata lor. Au multa energie si dorinta de afirmare in cariera, ambitia de a castiga recunoastere, prestigiu profesional sau social, dar si puterea de introspectie, de evaluare a mijloacelor prin care isi urmaresc scopurile. Prin initiativa si putere de munca pot face impresia unor persoane interesate de responsabilitatea si eficienta muncii, primind astfel un post de raspundere, incarcarea cu autoritate. Unii pot sa intreprinda o afacere proprie – singuri sau in parteneriat. Pot sa inchege o colaborare fructuoasa.

In jur de 12 septembrie au unele responsabilitati ori probleme de rezolvat la locul de munca. In jur de 15 sunt provocati in dispute, confruntari, dusmanii ori trebuie sa faca fata unei concurente serioase. Situatiile –oricat de complicate – se vor rezolva datorita diplomatiei lor, prin compromisuri si abilitatea de a convinge de bunele lor intentii. Dupa 18 septembrie se implica energic in proiectarea si urmarirea unor obiective in planul social; apar oportunitati, informatii si relatiile de care au nevoie. Pot cunoaste persoane noi, deosebite, interesante care ii antreneaza in actiuni de grup, evenimente sociale.

Dupa 23 septembrie se accentueaza capacitatea lor de a proiecta, de a se exprima cu convingere, a relationa si negocia, pentru a obtine ceea ce doresc. Sunt veseli, prietenosi, atrag atentia celor din jur si pot sa-si faca prieteni, sa atraga relatiile pe care le doresc ori sa adere unor grupuri si organizatii.

Odata cu Luna noua din 27 sporesc tensiunile in familie din cauza unor vechi neintelegeri. Miza ar putea fi o suma de bani sau o mostenire, bunuri care trebuiesc recuperate ori impartite. Chiar daca balantele reusesc sa convinga partenerii si sa-si impuna punctele de vedere, ramane o stare conflictuala dificil de inlaturat.