Balanta si Ascendent Balanta

Pana pe 10 octombrie Balantele se simt foarte bine, frumoase energice, intelepte, fermecatoare. Cu toate acestea exista unele probleme in relatiile lor (in jur de 4 oct.). Pentru unele persoane relatia de parteneriat e dificila si se pune problema unui divort; pentru altele exista neintelegeri in privinta planurilor de casatorie.

Nativii Balanta nu pierd din vedere obiectivele importante pe care le au de realizat si sunt foarte active in plan social, cautand cai originale de a se integra in anumite grupuri sau colective. Vor cauta sa cunoasca anumite persoane, sa lege anume relatii si sa gasesca un echilibru intre interesele lor si ale celorlalti (2-3 oct; 6-8 oct).

  • Dupa 9 oct. se vor ocupa in mod deosebit de valorizarea muncii lor, de obtinerea banilor in mod mai eficient. Se pot astepta la intrarea unor bani din alte surse (parteneri, rude, sponsori, fie din mosteniri), mai ales din strainatate (14-15 oct.).
  • Luna plina din 12 oct. pune accent pe relatii, pe necesitatea unei analize realiste pentru a se elimina ceea ce blocheaza evolutia si exprimarea libera a personalitatii. In jurul acestei date se declanseaza evenimente cu consecinte asupra relatiilor.
  • 14 oct. apar evenimente in legatura cu locul de munca dar si cu cheltuirea banilor comuni. Se poate face o investitie cu acordul partenerului sau al familiei.
  • 19-20 oct. se pot ivi dificultati legate de evolutia carierei si este nevoie de implicare cu mult discernamant, si argumente serioase pentru restabilirea situatiei. Poate fi vorba, pentru unii, de un test in viata profesionala sau de necesitatea de a face fata unui public.
  • 21-22 intalniri cu prieteni si persoane care pot sa ii ajute in realizarea unor scopuri. Ar fi bine sa fie precauti in expunerea propriilor idei si intentii, sa nu impuna reguli si conditii pentru ca riscul de a fi respinsi este ridicat.
  • 23-24 oct. este o perioada de introspectie si analizare a evenimentelor ultimei perioade.
  • Soarele paraseste zodia Balantei intrand in casa muncii si valorilor personale. Luna noua (26 oct.) pe casa banilor inseamna un nou inceput, o noua perspectiva asupra muncii pentru urmatorul an.
  • Saturn ramane pe casa I contribuind in continuare la o maturizare si o schimbare accentuata a personalitatii lor, imprimandu-le stari sufletesti mai putin placute, oboseala si energie scazuta; 31 oct. este o astfel de zi.