Balanta si ascendent Balanta.

Inceputul perioadei ii gaseste foarte preocupati de castigarea banilor cat si de relatiile sociale, integrarea dinamica in proiecte comune alaturi de persoane serioase.

2-3 noi. se simt bine, doresc sa comunice cu prietenii, persoane apropiate sau cu copiii, isi cauta indeletniciri placute. Daca au o relatie de iubire se pot astepta la un comportament surprinzator din partea partenerului, la dezvaluiri neconvenabile si sunt de asteptat o serie de confruntari si certuri.

4-6 noi. se vor achita cu rapiditate de problemele si sarcinile obisnuite fiind mai absorbiti de implicarea lor in relatii complicate si de atitudinea pe care trebuie s-o ia fata de acestea.

7-8 noi. pot discuta, negocia, pun la punct contracte si pot face intelegeri convenabile. Pe 8 pot avea pareri de rau pentru ca au omis unele lucruri ce trebuiau precizate, ori pot sa aiba anumite temeri cu privire la onestitatea partenerilor.
9 noi. este o zi buna, cu intalniri placute si iubiri pasionale. Unii nativi pot primi bani sau cadouri, burse ori sponsorizari.

In jur de 10 noi. se pot declansa evenimente legate de afacerile si bunurile partenerilor. Se acutizeaza starea conflictuala intr-o legatura amoroasa.

12-13 noi. sunt visatori si ar dori sa calatoreasca, sa petreaca o perioada lipsita de griji. Unii isi vor da seama ca realizarile de pana acum ii nemultumesc si vor mai mult asa ca se pot gandi la modalitati de a progresa prin ridicarea nivelului de cunoastere.

14-16 noi. se pot concentra pe actiuni legate de cariera, afaceri, castigarea resurselor; pot primi vesti sau informatii ori intalnesc persoane care le transmit idei interesante, utile, chiar daca acum nu par.

17-18 au posibilitatea sa rezolve problemele prin prieteni, cu ajutorul unor femei sau cedand o suma de bani.

19-20 noi. stari de iritare si nemultumire, temeri cu privire la felul in care cei din jur doresc sa colaboreze si sa ii ajute; ar dori sa-si exprime unele sentimente dar simt ca imprejurarile nu sunt favorabile.

21-22 noi. nevoia profunda de relationare, de a acapara atentia celor din jur poate fi satisfacuta invitand prietenii acasa ori in oras; calitatea nei relatii este cam ciudata si se prefigureaza ruptura.

23-24 noi. afacerile, munca, valorile personale sunt analizate foarte subiectiv, in functie de emotiile de moment; nu este bine sa se faca tranzactii sau cheltuieli importante.

In jur de 25 noi – Luna Noua si eclipsa – se declanseaza evenimente legate de relatiile din mediul inconjurator, comunicarea si transmiterea de informatii; pot intelege necesitatea de a deveni mai receptivi la semnalele primite din exterior. O relatie afectiva sau de prietenie poate fi reinnodata.

27 noi. este o zi foarte buna pentru intalniri de familie, petreceri si evenimente alaturi de cei dragi, impartiri si primiri de cadouri. Unii nativi vor decide sa lucreze acasa pentru a beneficia de confortul caminului.

30 noi. intalniri cu prietenii, preocupari pentru infrumusetarea locuintei; unii se pot muta intr-o locuinta mai frumoasa, altii chiar in strainatate.