Balanta sau Ascendent Balanta

Locul de munca aduce o problematica variata. Exista sentimentul datoriei si obligativitatii fata de nevoile celorlalti. Multe evenimente care evolueaza rapid. Vor avea loc schimbari si transformari ce se declanseaza in jur de 4 martie. Actiuni energice din dorinta de a indeplini cat mai multe sarcini si obiective. Sunt foarte bine organizati, atenti la detalii si perfectibilitate. Munca intelectuala se poate desfasura cu mult interes si rezultate bune pana pe 10 martie. Spiritul critic este ridicat; posibile conflicte. Schimbari de decizii in jur de 11 martie. Se impune prudenta referitor la sanatate: infectii sau accidente care pot afecta picioarele.

Dupa 21 martie se accentueaza interesele comune, relatiile parteneriale. Daca nu vor tine cont de dorintele si parerile partenerului de viata se reaprind conflicte mai vechi. Luna neagra se instaleaza in zona relatiilor si riscul de certuri, complicatii si despartiri devine ridicat. Colaborarea cu familia este importanta pentru actiuni reusite. In orice caz, aceasta zona a relatiilor va fi expusa schimbarilor timp de multi ani de acum inainte, datorita intrarii planetei Uranus in Berbec.

Aspectele cele mai bune sunt pentru relatiile cu copiii, povestile de dragoste, distractiile, intalnirile cu prietenii. Pentru cei care desfasoara activitati artistice, intre 3 si 27 martie au foarte buna sustinere de la planeta Venus. Se mobilizeaza si pot avea realizari frumoase, satisfactii in toate aceste domenii (sanse foarte bune in jur de 10).