Balanta si ascendent in Balanta

Evenimentele prin care trec vor avea un impact puternic asupra comportamentului lor, insa si efecte subtile. Multe contacte umane, discutii intelectuale, schimb de idei si ideologii. Experiente mai mult sau mai putin placute vor declansa o transformare in fiinta lor, in modul de gandire, in relatiile de familie sau in afirmarea sociala. Intrarea lui Jupiter alaturi de Venus in Taur va aduce in urmatorul an intalniri cu persoane de exceptie, cu oameni care vor avea o influenta benefica asupra lor. Multi nativi vor fi determinati sa isi schimbe atitudinea fata de viata. Unii vor intalni o iubire noua si intensa. Vor avea noroc in obtinerea de fonduri si sponsorizari din diverse surse. Timp de un an au sanse de recuperarea unor bani sau bunuri, mosteniri etc.

Se redeschid conflicte vechi, revin probleme de familie. Rupturi, desfacere de aliante, divort. Starile de nervozitate, oboseala si epuizare sunt frecvente. Dupa 10 iunie va incepe o perioada mai buna, de ameliorare treptata, de maturizare si adaptare la noile situatii. Eclipsele din 1 si 15 iunie evidentiaza dificultati legate de cunoastere, calatorii si comunicare, relatii cu strainatatea. Apare necesitatea unei schimbari in activitatile cotidiene, in stilul de viata. Dorinta de a evolua prin cunoastere, instruire si noi experiente care sa le deschida viziunea asupra vietii ii determina sa caute locuri si persoane interesante, informatii, lectura, spectacole, muzee, calatorii. Daca la inceput vor urmari placeri intelectuale si distractii obisnuite, dupa 21 iunie se pot decide sa adopte o conceptie noua in comportament si stil de viata, ba chiar sa incerce sa convinga si pe cei din jur ca asa e bine.

Incepand cu 17 iunie sunt tot mai mult preocupati si de domeniul profesional in sensul de a planifica, schimba, imbunatati activitatea. Sunt necesare negocieri, conciliere, ajustari sau schimbari pentru ca lucrurile sa se desfasoare in buna ordine. Dupa 21 iunie au energie si mai multa determinare, pot iesi in evidenta si cu bune si cu rele.