Balanta si ascendent in Balanta

Primele trei saptamani sunt marcate de evenimente in planul social. Vor avea numeroase contacte, schimburi de idei, isi vor face multi prieteni, din toate categoriile sociale. Se vor plimba, distra, vor imbina utilul cu placutul ducand tratative pentru integrarea intr-un grup in care doreste sa activeze. Viziunea lor este totusi cam idealista si se pot lasa fascinati de anumite persoane si promisiunile lor exagerate. Petrec timp placut, iar unii se pot indragosti in jur de luna plina, 13 august.

Dupa 22-23 august vor inclina spre introspectie, se vor intreba in ce masura au inteles sensul evenimentelor, care prieteni sunt potriviti cu idealurile lor, cat de realiste sunt planurile de viitor. Pot lua decizii mai corecte dupa 26 august, cand Mercur revine in mers direct si informatiile, comunicarea, negocierea sunt mai bune.

Cariera si imaginea lor in lume este o preocupare majora; depun mari eforturi, se confrunta cu obstacole, colaboratori neloiali, concurenta acerba. Pot totusi sa atraga atentia prin munca indarjita, initiative bune si sa fie astfel incarcati cu si mai multe responsabilitati. Unii nu vor suporta autoritatea sefilor si vor incerca o afacere pe cont propriu; altii isi vor sustine punctul de vedere cu tenacitate si isi vor urmari scopul in ciuda tuturor restrictiilor. In a doua parte a lunii se accentueaza conflictele cu partenerii si colaboratorii; imaginea si statutul lor social va avea de suferit.

Se accentueaza dificultatile in relatii, se pot certa sau desparti de parteneri, ori se reiau conflictele cu familia; 31 august  accentueaza sensibilitatea, subiectivitatea si aduce provocari fata de care putini vor rezista si nu se vor certa.

In jur de 30-31 sunt sanse de recuperare a unor bani, mosteniri, primirea unor burse, sponsorizari, finantari din diverse surse.