Balanta sau ascendent in Balanta

Starea conflictuala in relatiile parteneriale se amplifica; Luna noua din 3 aprilie precipita aparitia unor situatii complicate si greu de gestionat. Nemultumirile sunt greu de stapanit, tratativele, negocierile, discutiile au ca efect transformari in ceea ce priveste legaturile lor cu ceilalti. Certuri, rupere de contract, despartiri, dusmanii si rivalitati. Problemele sunt mai vechi si acum se acutizeaza. Divortul este o amenintare pentru acesti nativi pentru mult timp de acum inainte, insa primele saptamani din aprilie sunt deosebit de delicate. Saturn retrograd pe casa personalitatii este o provocare pentru a-si revizui atitudinea in raport cu absolut toate relatiile si o seama de aspecte ale vietii lor.
Dupa 21-23 aprilie situatia se imbunatateste, intervine concilierea si compromisul, impacarea cu persoanele cu care s-au certat. Incepe o schimbare buna in plan psihologic si financiar.
Pana pe 21 aprilie locul de munca poate capata aspecte interesante; sanse de afirmare, satisfactii, schimbare benefica, propuneri de avansare, imbunatatire a conditiilor de munca sau depasirea unor dificultati in acest domeniu. Eforturile sunt dublate de o doza de creativitate si intuitie. Pentru unii nativi se poate ivi ocazia de a intalni la locul de munca o persoana de care sa se indragosteasca.